AnaVasilescu.ro - Health

Dupa un an, mai merge laptele praf?

20180519 lapte praf topfer 2

Multe femei din Romania isi hranesc bebelusii cu lapte praf. Din diverse cauze alaptarea nu este posibila asa ca, pentru ca cel mic sa ia aceeiasi nutrienti ca din laptele matern, i se administreaza formula de lapte praf. Daca pana la un an, este obligatorie administrarea laptelui matern sau laptelui praf, ce facem dupa ce bebelusul a implinit un an? Mai este indicat sa ii dam lapte praf sau trecem pe lapte de vaca?

Majoritatea specialistilor spun ca este cat se poate de bine sa continuam cu formula de lapte praf si dupa un an. Nu este recomandat nici laptele de vaca si nici un altfel de lapte, ci o formula speciala adaptata varstei de peste un an. Tot medicii recomanda in ultimul timp lapte praf Topfer Kinder pentru copiii care au implinit un an. De ce este atat de special acest lapte?

 

Acesta are la baza laptele de vaca organic, imbunatatit in asa fel incat sa aiba consistenta laptelui de mama si valori nutritive cat mai similare. Laptele Topfer are in compozitia sa un numar impresionant de minerale, oligoelemente si vitamine. Topfer Kinder este adaptat varstei de un an asa cum si celelalte formule de lapte de la acest brand sunt create special pentru fiecare categorie de varsta. In aceasta formula au fost adaugate 4 bifido culturi si LC-PUFA pentru a proteja sistemul digestiv si pentru a imbunatatii imunitatea copilului. Cele 4 bifido culturi sunt bacterii bune. In mod normal acestea exista in tractul digestiv al adultului insa, la bebelusi, ele vin prin laptele mamei. LC-Pufa inseamna Omega 3 si Omega 6, adica grasimi polinesaturate esentiale, cu un rol foarte important in functionarea corecta a metabolismului. Deoarece corpul nostru nu produce aceste grasimi, atat adultii, cat si copiii, trebuie sa le suplimenteze prin alimentatie. In cazul copiilor, laptele este alimentul principal din dieta unui copil. Formula de lapte praf Topfer contine necesarul zilnic de acizi grasi. Omega 3 protejeaza inima si are rol antiinflamator. Omega 6 mentine un echilibru al colesterolului si asigura hidratarea epidermei.

 

Alte motive pentru care laptele Topfer este special este faptul ca acest brand nu produce lapte in cantitati foarte mari. Se axeaza pe calitatea laptelui si nu pe cantitate. Daca veti continua sa ii dati bebelusului minunatul lapte Topfer Kinder si dupa varsta de un an, puteti sa il gasiti, la un pret mai mult decat avantajos, la Bebelusultau.ro alaturi de multe alte produse destinate dezvoltarii si cresterii copiilor. Alte motive pentru care laptele Topfer este special este faptul ca acest brand nu produce lapte in cantitati foarte mari. Se axeaza pe calitatea laptelui si nu pe cantitate. Daca veti continua sa ii dati bebelusului minunatul lapte Topfer Kinder si dupa varsta de un an, puteti sa il gasiti, la un pret mai mult decat avantajos, la Bebelusultau.ro alaturi de multe alte produse destinate dezvoltarii si cresterii copiilor.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1564,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu