AnaVasilescu.ro - Health

De ce iau Perluxan

 20181130 Perluxan

De ceva timp ma confrunt cu reumatismul si durerile articulare. Asta se intampla din cauza ca, inca de pe cand aveam 21 de ani, am inceput sa merg pe motocicleta. Este un stil de viata care, cu timpul insa, iti poate cauza unele probleme. Faptul ca pe o motocicleta nu esti protejat, ca intr-o masina, orice lovitura sau curentii de aer te pot afecta mult mai rau decat daca ai fi conducator de autoturism. Desi experienta mea cu motocicletele, s-a lasat fara incidente majore, nu am stiut ca oasele si articulatiile mele vor suferi. Asa cum spuneam, am inceput sa simt dureri, in special in zona bratelor si a genunchilor.

Am crezut, in primele zile, ca poate, am dormit eu intr-o pozitie incomoda si am intepenit putin. Dar dupa ce am vazut ca durerile persista, am consultat un medic. Asa am aflat ca din cauza mersului de 10 ani pe motocicleta, chiar si in zilele friguroase sau cu umezeala, am acum reumatism articular. Mi-a dat tratament, insa doream sa fiu in forma buna si sa ajut si mai mult organismul.

Am vorbit cu parintii mei care mi-au spus sa iau Perluxan, deoarece ma va ajuta in reducerea durerilor si in recapatarea mobilitatii. Acesta face parte din categoria de analgezice cu actiune rapida, in primele doua ore de la administrare. Este un supliment alimentar a carui eficienta este demonstrata clinic. Pe langa tratamentul dat de medic, acesta poate fi folosit ca si adjuvant, ale carui proprietati calmante si antiinflamatorii vor actiona prompt in disconfortul articular. Este indicat in ameliorarea durerii permanente sau temporare si in mentinerea mobilitatii articulatiilor, mai ales pentru genunchi. Era foarte important pentru mine sa ma ajute in acest sens, deoarece imi doream sa mai conduc motocicleta si de acum inainte. Durerile articulare nu imi permiteau insa sa imi folosesc la maxim reflexele si puteam chiar sa provoc accidente.

Nu am mai stat pe ganduri si am intrat pe onlinefarmacia.ro, site-ul unde este comercializat, si l-am comandat. In cateva zile am avut produsul acasa si, odata cu administrarea tratamentului am inceput sa iau si Perluxan. Acum ma simt mult mai bine si pot sa ma bucur de stilul de viata pe care l-am iubit dintotdeauna.


 2125,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu