AnaVasilescu.ro - Health

Cu un zambet poti saruta un suflet intr-un cabinet stomatologic Sector 2

20190128 cabinet stomatologic

Increderea pe care ti-o acorda conducerea unitatii unde esti angajat este o responsabilitate foarte mare, dar in acelasi timp, in tine creste o bucurie fara margini. In momentul in care se ia o decizie cu privire la sectorul in care esti incadrata, trebuie sa iti spui punctul de vedere, ceea ce demonstreaza, inca o data, increderea pe care ti-o acorda sefii. Pot spune ca am cunoscut personal aceasta stare si in acele momente nimic nu mai conteaza plus ca poti beneficia gratis de pregatiri suplimentare.

In urma cu ceva timp am fost propusa pentru un curs care avea loc la Scoala Nationala de Sanatate Publica Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti. A fost o experienta frumoasa. Este interesant sa schimbi opinii cu diverse persoane care au acelasi serviciu ca si tine, mai ales ca noi, registratorii medicali, ne calificam la locul de munca. Experienta este certificatul nostru cu care ne putem prezenta oriunde. Seara, din starea de extaz, am trecut la cea de agonie. Trebuia sa gasesc de urgenta un cabinet stomatologic sector 2 pentru ca acolo eram cazata. O durere infernala imi paraliza maxilarul. Indiferent ce pastila luam, nu vedeam niciun efect. 

Cabinet stomatologic sector 2

Cu aceasta durere m-am urcat in masina si am inceput sa colind strazile, doar doar o sa zaresc ceva deschis. Speram sa mai gasesc o clinica stomatologica in Bucuresti sector 2 deschisa. Dupa o perioada am zarit o cabinet medical stomatologic si ma rugam sa fie deschis. Mare mi-a fost mirarea cand am observat ca este deschis non-stop.

Cu chiu cu vai le-am spus povestea mea si m-au invitat sa astept ca un medic sa ma consulte spunandu-mi ca acest cabinet ofera o gama larga de tratamente stomatologice. Desi nu ajunsesem acolo de placere, am putut sa observ grija cu care fusese amenajat cabinetul. Pe langa mobilierul specializat de ultima generatie, am putut sa vad tehnologiile inovatoare incorporate care permit medicului dentist sa ofere pacientilor sai tratamente adaptate la problemele dentare specifice, de care sufera.

In urma consultatiei mi-a spus ca am nevoie de endodontie - tratamente de canal. Medicul mi-a explicat ca vrea sa imi salveze radacina dintelui deteriorat. Pentru acest lucru este nevoie de extirparea nervului din cauza unei inflamatii ireversibile care a afectat dintele. Primul pas este de a elimina infectia si astfel ca dintele trebuie “deschis” pentru a se face proceduri de curatare si antiseptizare pe canalele radiculare si abia pe urma se reface coroana dintelui. Grija, atentia, rabdarea, vocea blanda, toate acestea m-au convins ca am ajuns pe maini bune.

20190128 clinica stomatologica

In momentul in care am ajuns “acasa” la hotelul unde eram cazata, am realizat ca nu am luat nici un pliant al cabinetului ca sa vad ce alte servicii medicale mai ofera asa ca am accesat site-ul lor. Gama lor este mare asa cum ma anuntase si domnisoara de la receptie: implant dentar, ortodontie, paradontologie, estetica dentara – albirea dintilor, fatete dentare, reabilitate orala, coroane din portelan fara metal. Dintre toate, cel mai mult m-a incantat estetica dentara – albirea dintilor pentru ca imi doresc ca dintii mei sa aiba un aspect natural, tanar si in acelasi timp sa transmita un plus de sanatate si vitalitate. Prin albirea dintilor ei vor indeparta petelor acumulate pe dinti si a coloratiilor. Primul pas, ca in orice tratrament stomatologic, este consultatia la medicul stomatolog.

Acest cabinet stomatologic a facut ca o zi care a inceput frumos, sa se termine la fel. Am intalnit adevarati profesionisti aici care au o abordare holistica fata de pacienti, lucru foarte rar intalnit de mine pentru ca personalul medical de azi este format sa priveasca doar fiziologia pacientului dereglata si mai putin starea mentala, spirituala, nevoia de comunicare, de asigurare ca totul va fi bine. Ma bucur ca am intalnit o clinica medicala aparte.

Nume: Dentalis Art Concept

Adresă: Strada Rumeoara 27, București 024064

Program: Deschis non-stop

Telefon: 0747 410 000

 


 1244,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

1 comentariu

Lasă un comentariu