AnaVasilescu.ro - Health

Ropharma, un prieten de nadejde!

 20160207 ropharma2

Imi place sa ma implic in mai multe activitati, fiecare reprezinta mult pentru mine, la nici una nu mai pot renunta acum. Serviciu, scoala, blogul, prin ele simt ca traiesc. La un moment dat, corpul meu se resimte si imi transmite acest mesaj. Nu il pot ignora, este vorba de sanatatea mea. Cu siguranta m-a afectat si trecerea de la iarna la primavara. Avand aceste semne de la corpul meu am inceput sa caut un produs care sa ma ajute sa reduc oboseala si extenuarea.  

 Vreau produse cat mai narurale, pentru ca ele raspunde foarte bine corpul nostru.

Farmacia Ropharma mi-a sarit in ajutor si mi-a oferit produsul Activit Colostru Premium - Activeaza natural sistemul imunitar. Denumirea lui imi spunea ceva, dar pentru siguranta am cautat detalii. Dupa informare am inceput sa il iau. Era ce imi trebuia. Este un supliment alimentar natural pe baza de colostru si Vitamina C. Vitamina C este un nutrient esential pentru organism si un antioxidant de exceptie. Aceasta vitamina asigura metabolismul energetic normal si contribuie la reducerea oboselii. Colostrul bovin regleaza functia imunitara. Acesta este benefic pentru cresterea, mentinerea si imbunatatirea imunitatii prin continutul sau crescut de imunoglobuline si limfocite. Beneficiile ingredientelor sale sunt multiple, pentru detalii suplimntare cititi aici. Mai mult, in luna aceasta, la doua cutii cumparate, a treia este gratis.

Gustul sau este usor dulceag, nu foarte accentuat. Stiind ca el contine Vitamina C, ma asteptam sa aiba un gust mult mai accentuat. Nu ignorati semnele pe care corpul vostru vi le transmite, el este cel mai bun prieten al vostru.

20160207 ropharma

Alaturi de acest produs, am primit si produsul Activit Probiotic Junior - Miliarde de bacterii prietenoase pentru copilul tau! De cand l-am vazut m-am gandit la finii mei mici. Mereu e unul bolnav, ba celalalt, ba amandoi. A trebuit sa ajunga si la antibiotic, desi i-a ferit cat de mult au putut de acesta. Cu acest produs fina va contracara dezechilibrul digestiv produs de acesta. Actiunile lui terapeutice sunt diverse, iar lista completa poate fi consultata aici. Este important sa il aiba in casa, pentru a nu uita de acest aspect. Si nu trebuie uitat faptul ca, paza buna trece primejdia rea. Sa ne rugam la Maica Domnului pentru ca are grija de noi toti.

Ad


 2798,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu