AnaVasilescu.ro - Technology

Testarea by Blogatu.ro

20160416 blogatu

Gadget-urile ne fac viata mai frumoasa. Acesta este unul din motive pentru care emisiunea Zon@ IT sau cea prezentata de George Buhnici au "priza" la public. Fiecare dintre noi am dat cel putin un search pentru a cauta informatii, atat pro cat si contra, referitoare la noul produs pe care vrem sa il achizitionam. Marius Calugaru de la Blogatu.ro a lansat o emisiune despre gadget-uri.

Cu siguranta ca te intrebi ce aduce el in plus ? In primul rand el te asculta, el va testa pentru tine produsul pe care vrei sa ti-l achizitionezi in viitorul apropiat. De multe ori cum apare un produs pe piata, cum apar si review-uri la el. Din graba pentru a fi primul care da acel review, e posibil sa scapi ceva din vedere. El iti poate oferi atat informatii despre un produs lansat pe piata de ceva timp, cat si despre unul nou. 

Stiu, calitatea sunetului nu este cea mai stralucita, dar conteaza ca parerea lui e una sincera si nu incearca sa iti vanda un produs. Mi-ar placea sa vad, in aceiasi emisiune, doua produse de la firme diferite, care promit acelesi lucru. In felul acesta se va acorda o atentie marita asupra lor. 

Referitor la prima lui emisiune, ii spun doar atat: parerea mea e ca sunt prea multe gadget-uri prezentate pentru timpul alocat. Hai sa vedem acele produse , ex mouse-ul , cum se comporta cand lucrezi cu el, la fel si tastatura. 

Personal sunt dezamagita de coller-ul pad pe care l-am achizitionat. Chiar mi-ar placea sa vad un review la un cooler pad, care sa ma convinga sa il achizitionez. 

Suces in toate. 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1998,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu