AnaVasilescu.ro - Technology

Lumea ta e la un dwyn distanta.

20160509 dwynshop

Tehnologia a ajuns sa fie foarte importanta pentru noi. Vedem si simtim cum aceasta tehnologie ne face viata mai frumoasa. Ea a devenit, usor usor, indispensabila omului pentru ca si omul este receptiv in fata inovatiei. Avand tehnologia la indemana, avem posibilitatea alternativa la informare, organizare si desfasurarea activitatilor. Intre omul modern, contemporan si tehnologie s-a pus un mare semn de egalitate.

Un celebru lant de restaurante a stabilit o noua regula. Pe fiecare masa exista un suport pentru telefoane. Telefoanele sunt asezate acolo si primul care va ceda tentatiei de a folosi smartphone-ul in timpul mesei, este rugat sa plateasca intreaga nota de plata. Pentru ca eu as fi cea care as plati mereu nota de plata, mai bine ies cu prietenii la un gratar si ne distram cat ii ziua de mare.

20160509 dwynPentru ca tot vorbim de smartphone-uri, aceste mici obiecte au devenit foarte importante pentru noi. Primul lucru pe care il facem dimineata este de a verifica ce noutati am primit pe timpul noptii. Tot catre el se duce si ultimul nostru gand inainte de a adormi. Fiecare dintre noi si-a pus macar o data intrebarea: care magazin imi ofera promtitudine, siguranta, calitate si seriozitate? Lumea ta digitala e la un click distanta.  Dar daca as vrea sa impac cele doua placeri: sa stau cu prietenii la un gratar, dar sa ne bucuram si de tehnologie? Dwyn Shop este solutia.20160509 gratar

Calitatile pe care le cauti, aici le vei gasi. Dwyn Shop a adus sub acelasi acoperis doua categori de produse total diferite. Chiar si asezarea categoriilor nu este intamplatoare. Prima categorie se intituleaza simplu: laptop, telefoane, tablete. Aceste trei obiecte ne ajuta in viata de zi cu zi si nu consider ca ne "fura" viata personala. De tine depinde totul, balanta sta in mainile tale. Salvarea este ultima categorie: casa si gradina. Aici avem foarte multe gratare si dupa ce studiezi cateva modele mai atent, analizatorul olfactiv detecteaza voia buna din jurul lui si iti spune sa te grabesti.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad

 

 


 2262,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu