AnaVasilescu.ro - Technology

Se pot automatiza portile batante?

20160722 porti

Pentru cei care nu cunosc conceptul de porti batante, primul lucru pe care ei trebuie sa il stie este ca sunt cel mai popular tip de porti. El constituie cea mai buna solutie pentru curtile in care exista un spatiu mic de manevra, indiferent ca vorbim de curtea unei proprietati rezidentiale, ori este vorba de o incinta industriala sau un spatiu comercial.

O astfel de poarta are doua foi, care se deschid si inchid prin rotirea fata de un punct fix, adica o axa verticala. Portile batante pot avea cate un brat pe fiecare foaie, sau cate doua brate. Ele se pot automatiza, pentru a obtine mai multe beneficii. Ca sa automatizezi portile batante, trebuie sa alegi un kit special facut pentru acest tip de porti.

Poate te intrebi care ar fi motivul principal pentru care sa iti automatizezi portile batante. In primul rand, automatizarea sporeste confortul, pentru ca o poarta automata se poate inchide si deschide doar folosind telecomanda sau chiar telefonul mobil si poti face asta chiar din interiorul unei cladiri sau din masina. Apoi, o astfel de poarta ofera mai multa siguranta, deoarece nu permite nimanui sa intre in curte fara interventia proprietarului. Intrarea se poate face si pe baza de cartela de acces, doar de catre posesorii cartelelor.

Desi automatizarea o poti face si fara ajutor, este recomandat sa apelezi la specialisti, deoarece te poti rani, portile fiind de multe ori foarte grele. Cand automatizezi porti batante, le poti conecta si la un sistem de alarma, astfel incat sa obtii si mai multa siguranta si sa te aperi de oricine vrea sa intre fortat in curte.

Sistemele de automatizari porti batante se gasesc in functie de greutatea portii. Deci, daca portile tale sunt mai usoare, vei alege un kit de automatizare special conceput pentru o greutate mai mica a portilor. La fel, daca ai porti foarte grele, vei alege un sistem facut pentru greutate mare, pentru ca acesta trebuie sa fie capabil sa inchida si sa deschida portile fara probleme. Pentru portile pline de exemplu, cum sunt cele din lemn, la fel trebuie ales un kit de automatizare mai puternic.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2168,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu