AnaVasilescu.ro - Technology

Cum te avantajeaza folosirea unui purificator de aer Sharp

 20160723 purificatoraer

Dupa ce am constatat ca mediul din noua locuinta era bogat in umezeala, am cautat o solutie la aceasta problema. M-am simtit incurajata sa aflu mai multe despre purificarea mediului interior, dupa ce am auzit ca exista in jur de 2 000 de tipuri distincte prin care aerul poate fi contaminat. Cineva mi-a vorbit despre purificatoarele de aer de la Sharp. M-am informat de pe net, am alocat un buget si am plecat la shopping on-line. In continuare, va voi povesti ce rezultate am obtinut de pe urma folosirii unui purificator aer Sharp.

1. In primul rand, datorita faptului ca imi petrec mare parte din timp in spatiul interior al casei, este vital ca aerul de aici sa fie in permanenta proaspat, curat, sanatos. Astfel, putem preveni afectiuni asociate cu caile respiratorii.


2. Dispozitivele de purificare a aerului sunt capabile sa descompuna rapid orice mirosuri deranjante, precum fumul de tigara. De asemenea, se ocupa si de reducerea particulelor daunatoare.


3. Presupunand ca dispuneti de o buna izolatie a casei, asta nu inseamna ca si calitatea aerului este la fel. Reactiile alergice, slabirea rezistentei la raceala si durerile de cap pot fi cauzate de un aer interior nesanatos. Din acest motiv, se impune utilizarea unei bune purificari a aerului.


4. Cu ajutorul unui purificator, ionii si filtrele din componenta sa, au ca efect curatarea aerului de impuritati, alergeni, bacterii, mucegai, acarieni, alte parcticule transmisibile etc.


5. Inclusiv mirosurile animalelor de companie vor disparea ca prin farmec, acest tip de aparate imbunatatind calitatea vietii.


6. Spre deosebire de alte purificatoare, cele apartinand marcii Sharp nu dora curata aerul din fluxul de aer, ci rezolva si contaminarea invizibila, cea din spatele dulapului, de sub canapea etc.


7. Umiditatea este mentinuta la un nivel adecvat. Procentul de umiditate ideal pentru corpul omenesc se situeaza intre 55-65.

20160723 sharp
Pentru a va bucura de un echilibru de oxigen ideal pentru o stare buna de sanatate si pentru a preveni sindromul raului de cladiri, va recomand sa optati pentru purificatoare provenind de la distribuitori autorizati. Va veti simti, in biroul de la munca sau acasa, ca in apropierea unei cascade sau pe un varf de munte, atmosfera interioara fiind una mult mai proaspata si relaxanta, cu aer curat, lipsit de substante nocive sau mirosuri neplacute.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu