AnaVasilescu.ro - Technology

De ce sa iti cumperi un telefon S6 Edge

 20160808 s6edge

Desi acum sunt in voga modelele S7 si S 7 Edge de la Samsung, multi dintre noi nu am avut ocazia inca de a beneficia de avantajele modelelor anterioare, cum ar fi Samsung Galaxy S6 Edge. Avand in vedere ca pentru unii este mai greu sa isi cumpere un telefon, mai ales daca vor sa il cumpere la liber, poate fi mai avantajos din punct de vedere al pretului sa isi cumpere un model putin mai vechi, desi S6 Edge nu este chiar vechi.

Nu mai este o surpriza ca Samsung a inceput sa lanseze telefoanele lui de top in cate doua variante, normal si Edge, inceputul fiind chiar lansarea lui S6 in Romania in 2015. Firma coreeana a avut grija ca ambele versiuni, S6 si S6 Edge, sa aiba incorporate la vremea lansarii cele mai noi tehnologii si sa asigure o durabilitate sporita pentru ambele modele.

Primul lucru care te impresioneaza la varianta Edge este designul si in special ecranul cu marginile laterale curbate, care diferentiaza clar acest tip de telefon de orice gasesti pe piata in ceea ce priveste aspectul ecranului unui telefon. Firma coreeana a ales pentru partea din spate sa foloseasca sticla, iar materialele folosite la fabricarea atat a modelului edge, cat si pentru S6, sunt mai rezistente decat ce s-a folosit la generatiile anterioare de telefoane de la Samsung.

Pe o piata a telefoanelor care a ajuns la un nivel de saturatie in privinta abordarii designului, S6 Edge este un model inovator. In comparatie cu S6, versiunea Edge are o baterie mai mare,iar incarcarea rapida a baterie este unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui tip de telefon. De exemplu, pentru o incarcare de doar 10 minute, este asigurata o durata de functionare de cateva ore.

Diferentele intre modelul mai nou S7 edge si modelul S6 Edge sunt urmatoarele: modelul mai nou are procesor mai rapid, imbunatatiri la baterie si camera si ecran mai mare. Totusi, modelul anterior ramane un telefon de varf, pe care merita sa il achizitionezi acum, mai ales ca preturile au mai scazut de cand s-a lansat S7.

Daca iti cumperi un Galaxy S6 Edge vei avea ocazia de a folosi unul dintre cele mai bune telefoane din lume. In magazinul Telefoane la liber gasesti o gama extrem de variata de telefoane fara abonament, inclusiv deja celebrul Samsung Galaxy S6 Edge.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu