Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Technology

De ce este important sa ai un termograf auto daca transporti marfuri perisabile

 20160822 remorci refrigerate

Conform dictionarului, un termograf auto reprezinta acel aparat prevazut cu un mecanism care inregistreaza grafic variatiile de temperatura. Acest tip de dispozitiv este extrem de eficient atunci cand se efectueaza transporturi de marfuri. Utilitatea sa se manifesta prin monitorizarea cu acuratete a temperaturii pentru incarcaturile din remorcile refrigerate, de exemplu.

Regulamentele UE in vigoare referitoare la transportul de alimente impun folosirea acestui tip de termometre, pentru a asigura sosirea produselor alimentare transportate la destinatie, in conditii optime.


Oferta companiei noastre, SC FOMCO PRODIMPEX SRL, include o gama variata de termografe auto, a caror performanta se bazeaza pe calitati superioare, ca de pilda posibilitatea de a tipari rapoarte de temperatura si evenimentele care se desfasoara pe durata transportului. Memoria termografului fabricat de Storm, de exemplu, poate contine numele firmei de transport, numarul de inmatriculare al vehiculului, ora si data aferente perioadei in care se inregistreaza valorile de temperatura, pe o perioada mai scurta, egala sau mai lunga de 24h. Montajul termografelor pe care le distribuim se realizeaza cu usurinta. In plus, acestea sunt corespunzatoare cu regulile CEE, fiind testate pentru rezistenta la socuri si vibratie, si prevazute cu protectie in fata factorilor de mediu precum apa, praf etc.

20160822 termografe
Ai incredere in termografele pentru autovehicule din oferta Fomco ! 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1833,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."