AnaVasilescu.ro - Technology

Ce am in vedere atunci cand cumpar o combina frigorifica

 20160920 bucatarie

Cand cumparam electrocasnice mari avem grija si studiem indelung o multime de produse pentru a-l alege pe cel mai bun. E si normal, din moment ce investim o suma de bani destul de mare pentru o combina frigorifica, un aragaz sau o masina de spalat.

Si eu trebuie sa imi cumpar in curand o combina frigorifica noua si urmaresc zilnic site-ul rombiz.ro pentru a gasi exact ceea ce imi place. Pana acum cel mai mult mi-a atras atentia o combina frigorifica Electrolux, deoarece are caracteristicile dorite de mine si se incadreaza si in bugetul meu. Insa, mai vad eu.
Cand vrei sa cumperi o combina frigorifica e important sa ai in vedere o serie de aspecte care pot face diferenta:
• Dimensiuni
Pentru inceput trebuie sa ai grija sa alegi o combina frigorifica potrivita pentru spatiul in care vrei sa o folosesti. Sunt persoane care nu iau in calcul acest aspect, deoarece au suficient spatiu, insa sunt si persoane care trebuie sa masoare totul la milimetru. Dimensiunea poate fi un factor important si atunci cand vrei o combina frigorifica mai mare, pentru a avea un spatiu de depozitare mai mare, sau mai mica , deoarece nu ai nevoie de un spatiu de depozitare foarte mare.
• Functii
Combinele frigorifice moderne au o multime de functii care ti-ar putea fi de folos. Daca functiile ca „super racire”, „shopping”, „holiday” sau altele crezi ca te ajuta, ai grija ca acestea sa existe la combina frigorifica pe care o vei achizitiona.
• Pozitionarea congelatorului
Pozitionarea congelatorului poate fi si ea importanta. Aici ai trei posibilitati: sus, jos si pe lateral (Side-by-Side). Cel mai comod e ca frigiderul sa fie pozitionat in partea de sus, iar congelatorul in partea de jos. Astfel iti va fi mult mai comod sa te folosesti de partea de frigider pe care o utilizezi mult mai des.
Aceste aspecte sunt deosebit de importante, dar nu sunt de ignorat nici altele precum: clasa energetica, tehnologia de racire, brand-ul, pretul, etc.
Gandeste-te la ce anume conteaza pentru tine si ia o decizie inteleapta.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  rombiz , promo
 1933,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu