AnaVasilescu.ro - Technology

Metode prin care pot avea parte de un masaj de calitate

 20161003 fotoliudemasaj

Incerc sa gasesc zilnic metode cu ajutorul carora sa ma relaxez si sa uit de stresul cotidian. Uneori merg la sala, alteori la plimbare, cateodata gatesc pentru a ma relaxa sau gasesc alte metode care sa ma linisteasca.

In ultima vreme am observat tot mai des ca sunt absolut fascinata de masaj. Totul a inceput intr-o zi cand eram intr-o clinica si imi asteptam randul. Atunci am testat pentru prima data un fotoliu de masaj. Vedeam des astfel de dispozitive, insa nu m-am gandit vreodata ca imi va placea sa am chiar eu un astfel de dispozitiv. Cand am ajuns acasa am cautat pe Internet un site care comercializeaza fotolii cu masaj si am gasit site-ul komoder.ro. Aici au disponibile o multime de modele de scaune de masaj incredibil de performante. Masajul facut in acest mod este deosebit de placut. Nu credeam vreodata ca un dispozitiv de masaj va ajunge sa ma relaxeze la fel de bine ca un masaj clasic. Simteam nevoia de a fi masata direct pe piele cu ajutorul mainilor si refuzam sa cred ca ar mai putea fi o alta varianta. Insa, m-am convins ca un fotoliu de masaj e tot ce am nevoie.


O alta varianta pentru masaj este bineinteles varianta clasica de masaj. Pentru un masaj de calitate de acest fel poti fie sa mergi la un salon, fie sa chemi la domiciliu o persoana care sa iti faca masaj. E o solutie buna, insa, trebuie sa ai timp pentru acest lucru. Trebuie sa fii pregatit/a la o anumita ora si sa respecti programul pe care il are persoana care iti va face masajul. In plus, trebuie sa dai de fiecare data o suma de bani destul de considerabila pentru a beneficia de o sedinta de masaj.


Daca faci cateva calcule, vei observa ca e mai profitabil financiar sa iti cumperi un scaun de masaj, decat sa faci saptamanal un masaj clasic. Decizia finala iti apartine. Cantareste bine ambele variante si alege-o pe cea mai potrivita pentru tine si pentru nevoile pe care le ai.


Eu personal cred ca un fotoliu de masaj e mai potrivit, deoarece poti face un masaj de calitate, oricand, la orice ora. Nu trebuie sa mai pierzi vremea pe la saloanele de masaj sau sa te grabesti sa ajungi acasa la o anumita ora pentru ca vine persoana care iti va face masaj. Scaunul tau de masaj va fi disponibil oricand si iti va da linistea si relaxarea de care ai nevoie.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  promo , komoder
 1927,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu