AnaVasilescu.ro - Technology

Alege: service masini de spalat autorizat

 20161118 reparatii masini de spalat

Libertatea este de multe ori un concept prost inteles. Tot aud tineri care spun ca abia asteapta sa faca 18 ani ca pe urma.... Pe urma ce? Nimic nu se schimba peste noapte, ei vin acasa tot la mama si la tata si tot la buzunarul lor apeleaza de fiecare data cand au o problema. Usor usor incep sa vada si ei acest lucru (dar nu recunosc), iar cand vine vremea de admitere la facultate este al doilea val de libertate in mintea lor.

Multi dintre ei aleg o facultate departe de orasul natal. In afara de beneficiile pe care ti le ofera o facultate mare, ei se gandesc si la libertatea pe care o dobandesc. Chiar daca acum ei nu mai sunt copii, in ochii parintilor ei vor ramane mereu mici si de multe ori grija lor este inteleasa gresit.

Bucurestiul este orasul care aduna cei mai multi studenti. Provincialii, in functie de posibilitati, aleg sa stea in chirie sau la camin. Cei mai multi nu vor de renunte la confortul pe care l-au avut acasa si se cupleaza cu inca 2 - 3 colegi si isi inchiriaza un apartament cat mai aproape de facultate. Toate bune si frumoase pana aici, dar visul lor incepe sa se clatine imediat cum apar problemele.

Masina de spalat este un obiect care stie cum sa iti strice si cele mai frumoase zile. Majoritatea fetelor cu siguranta ca isi suna unul din parinti, dar baietii au mandria lor, pe care pun pret mare. Acum vin eu cu un sfat pentru toata lumea: cauta un centru de reparatii masini de spalat Bucuresti. Pot sa iti recomand eu unul de care am fost foarte multumita si mi-au oferit gratuit: deplasare, constatare si transport. Ii recomand pentru ca ofera: promtitudine, seriozitate si profesionalism. Atunci cand esti multumita de un serviciu, vrei ca si cei din jurul tau sa beneficieze de ce e mai bun.

Cum am ajuns eu sa ii cunosc? Trecand printr-o experienta asemanatoare. La cel moment am cautat un service masini de spalat Bucuresti. Mi-au castigat increderea cand am vazut ca au o experienta mare in spate, pe diferite marci de masini de spalat, au mii de produse de spalat care le-au trecut prin maini si rata de reusita a fost de peste 90% din cazuri.

Un specialist in reparatii masini de spalat e greu de gasit, dar eu ma numesc norocoasa ca i-am intalnit pe acesti oameni. Inainte sa ii intalnesc, am auzit de multe ori ca trebuie sa duca masina de spalat la centru pentru diagnostic. Acesti noi prieteni, pentru ca asa le spun acum, au aparatura specifica testarii pe loc a defectiunilor si din discutia cu ei constati ca sunt la curent cu toate noutatile din domeniu.

Apeleaza cu increde la ei, reparatiile sunt garantate pana la 24 de luni.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu