AnaVasilescu.ro - Technology

Frigiderul tau va adora acest magazin si tu o data cu el

 27012017 FiltruFrigiderSamsung

Intreaga noastra viata se invarte in jurul nevoilor, in jurul dorintelor. Sentimentul pe care il avem atunci cand ne indeplinim o dorinta se poate egala doar intr-un singur fel, indeplinind o alta dorinta, iar viata noastra este plina de dorinte. Atunci cand privesti in urma este posibil sa apara si un mic regret ca au trecut atatia ani, dar cand privim in urma si vedem cate dorinte ne-am indeplinit, acel regret nu apare pentru ca exista prea multa bucurie in jur.

Cumpararea unui apartament reprezinta un vis pentru foarte multi oameni. Unele voci spun ca suntem tara cu cei mai multi proprietari. Poate ca nu este departe de realitate, dar daca ai platii chirie undeva, e aproape echivalent cu pretul pe care trebuie sa il dai daca ai platii rata unui apartament. Aceasta a fost si visul meu. A urmat amenajarea lui. Un drum lung si anevoios dar stiam ca la final nu imi voi mai incapea in piele de fericire.

Bucataria este incaperea unde ne petrecem o buna perioada de timp si totul trebuie amenajat cat mai bine, incat timpul petrecut acolo sa fie o incantare. Mi-am dorit enorm de mult un frigider side by side. Alegerea a fost dificila si eram extrem de mandra de el. La cativa ani am observat ca ceva nu este in regula cu el. Am sunat la o firma service si mi-au spus ca trebuie sa schimb o piesa. Mi-au lasat constarea si au plecat. Ma intrebam : oare cat costa si unde gasesc eu un filtru frigider Samsung? Cum Google a devenit prietenul tuturor, aici am gasit si eu piesa problema pentru frigiderul meu.

Am urmat pasii pentru comanda si in cateva zile a sosit curierul cu pachetul. Am fost incantata de pretul platit, de promtitudinea lor, de rapiditatea pe care o ofera. Atunci cand intalnesti astfel de managine, este imposibil sa nu te gandesti ca acolo lucreaza oameni cu suflet mare.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1738,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu