AnaVasilescu.ro - Technology

Cine imi recomanda mie cele mai bune consumabile pc?

 20170330 consumabilepc

Diferenta intre generatii mereu a fost si nu o sa dispara. Imi aduc aminte cand o auzeam pe bunica ( sau pe tata ) spunand: pe vremea mea era asa, faceam asa si mereu le spuneam ca acele vremuri au apus, acum sunt timpuri noi. Uite ca si aceste timpuri au apus si cu cat observ diferenta intre mine si tanara generatie, cu atat imi aduc aminte de mine, la varsta lor. Eu ma consider o persoana adaptabila, accept cu drag noile provocarii pe care viata mi le ofera, dar imi cunosc si limitele si cer ajutor acolo unde cunostintele mele nu sunt suficiente.

Cunostintele mele IT sunt limitate. Mereu am aplelat la fratele meu cand am avut nevoie. Stiu ca mereu am fost dependenta de el in privinta acestui aspect, dar partea buna era ca ma servea mereu si repede. Acum 2 ani el a ales sa plece din tara. Lucru care m-a pus serios pe ganduri. Chiar daca nu era o relatie perfecta frate - sora, m-a intristat vestea. Stiam ca o sa fie foarte greu sa gasesc o alta persoana sa imi ofere suportul pe care el mi-l oferea. Adevarul e ca el, fratele, imi suporta mofturile mele la orice ora.

Asa cum ma asteptam, la cateva luni dupa ce a plecat calculatorul meu voia un nou upgrade, voia noi consumabile pc. A incercat el sa imi recomande un prieten de al lui sa ma ajute, dar a ajuns la conlcuzia ca mai bine ma ajuta el. Se pare ca stia cat sunt de pretentioasa (el ma alinta "ciudata"). A vizitat cateva magazine online si mi l-a recomandat pe cel care stia ca mi se potriveste.

Cine altcineva ma putea ajuta mai bine decat el? Nimeni.
PS: fratii sunt creaturi ciudate dar iubirea dintre ei e unica si, indiferent de ora sau de distanta, se ajuta neconditionat.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1800,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu