AnaVasilescu.ro - Technology

Multifunctionale - pur beneficiu

 20170421 multifunctionale

Terminarea liceului este un moment important in viata fiecarui copil. Pe atunci imi doream sa plec la o facutate in Bucuresti, dar din pacate parintii mei nu mi-au sustinul visul, nici macar o clipa. Nu mi-au dat niciodata impresia ca imi sunt alaturi in demersul pe care mi-l doream. Au trecut foarte multi ani de atunci. Intre timp am urmat o facultate aici. Nu pot sa spun ca sunt suparata pe ei, dar recunosc ca intrebarea "cum ar fi fost viata mea daca ma mutam acolo?", nu dispare. Desprinderea de parinti in jurul varstei de 20 de ani poate parea drastica, dar eu consider ca acel copil devine mai curajos si mult mai sigur pe el.

Acum, dupa multi ani, am ajuns sa lucrez pentru o perioada scurta in Bucuresti. Inevitabil m-am tot gandit care ar fi fost drumul vietii mele daca faceam facultatea acolo si nu acasa. Lucrurile trecute nu se mai pot schimba. Simt ca acum nu mai iau hotarari pripite, nu ma mai avant cu ochii inchisi. Acum imi plac lucrurile sigure, imi place sa le calculez, sa astept sa vad daca e decizia potrivita.

De exemplu fiind intr-un oras nou am avut nevoie de o multumifunctionala. Cum nu avem prea multe cunostinte in acest oras, mi-am intrebat colegii de birou unde pot gasi o firma care se ocupa cu produse IT si Printing, care, dupa ce ii treci pragul, simti ca fiecare centimetru iti vorbeste de cele mai bune multifunctionale Bucuresti. Recomandarea lor a fost de exceptie pentru ca fiind detasata pentru o perioada limitata in acest oras, nu a trebui sa imi cumpar multifunctionala, ci am putut sa o inchiriez. Discovery Service s-au axat pe inchirierea si vanzarea imprimantelor multifunctionale. O data ce le tragi pragul simti ca esti acasa, simti cum ai ajuns intr-un loc placut, un loc despre care ai avut candva un deja-vu. Le multumeam colegilor ca mi-au recomandat un astfel de loc. Aici este locul unde toate cunsotintele acumulate despre aceste minunatii, iti vor folosi din plin. Ce mai, un paradis al tehnologiei.

O multifunctionala este utila, atat la munca dintr-un birou cat si acasa, ne ajuta sa castigam timp si astfel terminam munca intr-un timp util. Cea mai buna comparatie a ei este cu a unui prieten tacut, dar de nadejde, care sta in spatele nostru si al succesului nostru.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1689,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu