AnaVasilescu.ro - Technology

Alege calitatea, alege perfectiunea!

20170719 instalatii hidraulice

Astazi a fost tare cald. Am vazut un copil in varsta de 4-5 ani are se juca intr-o balta. Ii placea sa treaca in viteza peste ea, sa se stropeasca. M-am uitat si la mama lui. Zambea atat de frumos si transimitea atat de multa liniste incat nu imi venea sa cred. Parca o auzeam spunand : e doar apa. Era o adevarata placere sa ii privesti si cine stie, poate acel baietel va ajunge inginer

Exact. E doar apa. Apa care este vitala pentru orice domeniu. Imi aduc aminte si acum cat de surprinsa am fost cand am aflat ca unele calculatoare sunt racite pe baza de apa. De multe ori nici nu ne dam seama de forta apei, in schimb devenim extrem de constienti de acest lucru in momentul in care auzim de inundatii. Astazi, prezenta apei trebuie sa fie asigurata indiferent de domeniul de activitate.

Atat in industria grea cat si in cea usoara, se utilizeaza instalatii hidraulice. Acestea sunt ansamble formate din mai multe echipamente, dispositive si conducte care sunt instalate astfel incat sa asigure transmiterea apei de la o sursa catre mai multi utilizatori. In functie de necesitatiile clientilor, conductele prin care circula apa, pot fi din otel sau inox.

Montarea unei astfel de instalatii nu se face decat de o echipa de profesionisti. Eu va recomand cu incredere instalatii pneumatice Baia Mare. Ei bine, stiu ca ai putea spune: ce pot sa stiu eu ca femeie despre aceste sisteme. Atunci cand ai in spate o copilarie in care tot timpul ti s-a spus ca esti “baiatul lu’ tata” doar pentru ca jucariile tale preferate erau cheile fixe, tubulare sau inelare faceau parte din jucariile mele preferate.

Inainte de achizionarea unei astfel de instalatii, este nevoie de foarte multa documentare. Intotdeauna mi s-au parut suspecti furnizorii care sunt retinuti in detalii. Foarte multe informatii le-am gasit pe blogul PH Technique, un blog cu articole despre instalatii hidraulice, pneumatice si de ungere.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1500,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

1 comentariu

Lasă un comentariu