AnaVasilescu.ro - Technology

Jucarii pentru oameni pasionati, gravatoare mecanice!

 20170720 gravatoare mecanice

Atunci cand incep sa scriu un articol nu stiu de la bun inceput intreaga idee a articolului. De multe ori am plecat cu un gand la drum si pe masura ce scriam, ideea articolului se modifica. Cel mai mult imi plac acele articole care imi rasuna in minte mult timp dupa ce le-am publicat. De-a lungul timpului, chiar revin asupra loc si le recitesc cu placere. De fiecare data zambesc larg si ma intreb : oare de unde am avut ideea aceea ?

Ieri scriam desriam despre apa. Extrem de uimita am fost sa aflu ca unele calculatoare sunt racite pe baza de apa. Astazi, lista cu noi descoperiri continua, unele gravatoare mecanice, motorul lor mai exact, sunt racite tot cu ajutorul apei.

De cate ori nu am admirat eu, tu sau oricare alta persoana diverse trofee, premii care au fost confectionate cu ajutorul acestor gravatoare. Eu recunosc ca pana azi nici nu m-am gandit prea mult la procesul lor de fabricatie. Aceste echipamente sunt robuste dar si fiabile, au functii puternice si astfel este permisa procesarea eficienta a diverselor materiale atat din lemn, din mase plastice cat si din metal.

Mi-am indreptat pentru o clipa atentia asupra caracteristicilor distinctive. Este o bucurie sa afli ca masa iti asigura protectie datorita rigiditatii realizate din otel turnat. Este important sa lucrezi relaxat, fara stres de niciun fel.

Inainte de a va spune ce mi-a placut la fel de mult ca masa echipamentului, trebuie sa va spun ce ii ceream eu lu` tati cand ma lasa la tara la bunica: o galeata de curent ca mereu se intrerupea. Astazi, pentru aceste gravatoare, caderea tensiunii de alimentare nu mai reprezinta o problema. Lucru se poate relua usor si chiar se poate anticipa timpul de lucru.

Ei bine, aceste gravatoare mecanice sunt adevarate echipamente, nu-i asa?

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1623,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu