AnaVasilescu.ro - Technology

Detector de tensiune: specialistul din casa noastră

20170818 detector de tensiune arc.ro

Fără doar și poate, cu toții căutăm exactitate în viața de zi cu zi, indiferent de domeniul la care facem referire. Avem nevoie de valori cât mai veridice în activitățile pe care le desfășurăm zilnic, pentru ca rezultatul acestor activități să fie cât mai concret. În acest context, măsurarea și controlul sunt elemente de bază atunci când vine vorba despre siguranță și calitatea serviciilor și produselor. În această categorie putem include numeroase activități și operațiuni din domenii variate, ele asigurând buna desfășurare a acestor activități. Desigur, pentru ca măsurarea să fie cât mai apropiată de realitate, se impune folosirea anumitor instrumente specifice. Rolul acestor instrumente este tocmai acela de a arăta în timp real dacă aparatele ori piesele pe care le utilizăm în diferite procese funcționează la adevăratul lor potențial, precum și dacă respectă standardele de calitate impuse de producător.

Detector de tensiune: Fluke 2AC
Un foarte bun exemplu de detector de tensiune performant este Fluke 2AC, Acesta este cel mai nou membru al familiei de detectoare de tensiune fără contact pentru curent alternativ. VoltAlert de la Fluke şi este proiectat pentru a fi transportabil în buzunar şi uşor de utilizat. Detectorul de tensiune Fluke 2AC detectează prezenţa circuitelor sub tensiune şi a împământărilor defectuoase, indiferent dacă este vorba de un electrician din fabrică sau de un amator de bricolaj la domiciliu. Vârful detectorului de tensiune de buzunar va lumina roşu când se află în imediata apropiere a unei prize, a unei reglete de borne sau a unui cablu de alimentare sub tensiune.


Arc.ro: detectorul de tensiune profesionist
Motivele pentru care trebuie să apelați la detectoarele de tensiune puse la dispoziție de Arc.ro sunt numeroase și variate. În primul rând, acuratețea datelor rezultate de folosirea detectoarelor de tensiune oferite Arc.ro este de necontestat. Apoi, detectoarele de tensiune Arc.ro poate comunica cu alte dispozitive pentru a livra rezultatele analizelor în timp real, precum și pentru a putea compara aceste date. Astfel, detectoarele de tensiune Arc.ro vorbesc despre eficiență și profesionalism, dar și despre inovație.
Pe Arc.ro puteți găsi o largă gamă de modele de detectoare de tensiune. Arc.ro este un magazin online specilizat în comercializarea unei game largi de aparate de măsurare. Astfel, oferta Arc.ro propune echipament de specialitate, de la cele de uz general, la aparatura de laborator, echipamente de verificare PRAM ori la aparate de testate a electrosecurității și telecomunicațiilor. Pe lângă aceasta Arc.ro oferă clienților echipamente alternative necesare în metrologie, de la clești ampermetrici și până la calibratoare digitale.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1576,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu