AnaVasilescu.ro - Technology

Uneori si cele mai neinsemnate decizii iti pot schimba viata pentru totdeauna

20180125 bucatarie

Azi am primit o invitatie de la Erasmus+ sa ma uit la o transmisiune video si avea urmatorul comentariu: What can we take away from the first European Education Summit?  Erasmus iti ofera incredere in tine, iti deschide orizonturile. Pentru mine a fost o adevarata provocare, am vrut sa imi demonstrez ca limitele actuale sunt temporale si ca oricand pot mai mult de atat.

Pentru cei care vor sa incerce aceasta experienta le spun sa nu mai stea pe ganduri pentru ca fiecare zi petrecuta acolo o sa fie speciala. Personal am intalnit studenti care incercau sa isi prelungeasca sederea ca erau extrem de incantati. Partea frumoasa in a fi student Erasmus e ca locuiesti gratis intr-o alta tara si impreuna cu alti studenti puteti pleca sa vizitati imprejurimile.
In cele trei luni in care am locuint in Lituania a trebuit sa imi gasesc de cateva ori chirie in orasele pe care voiam sa le vad. Am observat ca locul in care ne strangeam era in bucatarie. Atmosfera de acolo era mult mai calda, era placut sa facem totul impreuna (de la spala vase, la mancare, la curatenie).
Recunosc ca atunci cand voiam sa inchiriem ceva, ne strangem toti si apartamentul care primea cele mai multe voturi, pe acele il luam. Fiecare avea anumite lucruri dupa care se uita, dar elementul comun de fiecare data era hota. Cui ii place sa miroasa in casa a mancare? La unanim raspunsul era nimanui.
Acum ajunsa din nou pe meleagurile natale este imposibil sa nu observ schimbarile care s-au produs in gandirea mea, in atitudinea mea. Am putut sa vad ce inseamna o sa ai o hota de buna calitate. Problema care se pune acum este urmatoarea: eu locuiesc cu parintii mei si eu vor o hota ieftina, dar performanta care sa isi indeplineasca toate sarcinile cu brio. Tinand cond de parerea lor m-am orientat catre una Hansa. Dar, eu mai am si un frate, care e umblat prin mai multe tari straine decat bine si el spune ca ideal ar fi sa cumparam una de la Whirlpool.
Sincera sa fiu tin si eu tot catre o hota decorativa Whirlpool inclin. Cel mai important e ca au constientizat si ei necesitatea unei hote la casa omului si ca aceste aparate nu sunt de moft ci sunt foarte utile in bucatarie. Patintii mei fac parte din acei parinti care nu vor sa cheltuiesti nimic pentru ei, dar o data cumparata si montata, nu vor mai avea ce spune. Nu imi place sa ii pun in fata faptului implinit, dar de data asta este cea mai buna varianta.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1430,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu