AnaVasilescu.ro - Technology

Cum te ajută un cântar platformă să ai o viață mai bună

20180125 cantar
Nevoia oamenilor de a măsura cu exactitate rezultatele muncii lor și de a-și cuantifica progresul folosind cifre și instrumente de măsură i-a adus astăzi în era internetului, a explorării spațiale și a celor mai mari avansuri tehnologice. Totul a plecat însă de la instrumente rudimentare precum talerele și balanța. Astăzi putem să avem o viață mai productivă și mai plină folosind aplicații pentru smartphone care ne măsoară progresul, cântare electronice și alte instrumente precise și ușor de utilizat.

Ești amator sau profesionist?
Un simplu cântar platformă te poate transforma dintr-un bucătar amator într-un chef care folosește ingredientele cu precizie electronică, dintr-un atlet mediu într-un profesionist și dintr-un antreprenor de talie mică într-un om de afaceri de succes. Cântarul de bucătărie, baie, cântarul de la magazin, cel din depozit și cel din fabrică au la bază aceeași celulă de cântărire care odată inventată ne-a transformat cu totul modul de a gândi și de a vedea lucrurile.
Ce este un cântar platformă?
Un cântar platformă poate cântări așa cum am amintit de la câteva sute de grame la mii de kilograme cu aceeași precizie pentru că celulele de cântărire au la bază același concept. Acest instrument plat, amplasat pe podeaua unui depozit sau la capătul unei linii de producție poate face diferența între prosperitate și sărăcie între o afacere de succes și una care pierde continuu fără să-și dea seama de ce și pe unde se scurg fondurile. Platforma de cântărire nu este complicată. Ea conține în interior un număr de celule bine protejate însă nu este deloc fragilă. Se poate folosi cu ușurință în medii industriale destul de grele și pentru cântărirea unor paleți de marfă de până la câteva mii de kilograme. Uneori pe astfel de platforme se cântăresc chiar și animale vii sau recipiente mari pline cu soluții corozive. Un cântar platformă este însă ideal în astfel de situații pentru că produsele pot fi urcate și coborâte foarte ușor înainte și după cântărire.
Cântare care merită achiziționate
Un cântar platformă  Master Tech este un instrument în care merită să investești pentru că te vei putea folosi de el multă vreme de aici înainte. Indiferent de faptul că ai nevoie de un cântar 300kg sau de o platformă electronică industrială capabilă să suporte greutăți de până la 6000kg, te poți baza pe precizia celulelor de cântărire. Cântarele sunt omologate, verificate metrologic, dezvoltate specialiști de top și au o garanție de 2 ani. Sunt protejate cu vopsea anticorozivă și carcase din inox și pot fi folosite în cele mai grele condiții fără a se defecta și fără a crea niciun fel de probleme.
Alege și tu să ai o viață mai bună folosind precizia unui cântar de calitate atât acasă cât și la firmă. Pentru că din nevoia de a măsura se dezvoltă nevoia de a perfecționa, îmbunătăți și face lucrurile să meargă mai bine. Nu mai neglija nici o secundă se verifici dacă toate cântarele din depozitul tău funcționează la parametri normali și dacă nu cumva pierzi destul de mult printr-o simplă neglijență de a verifica metrologic periodic toate cântarele pe care le deții.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1327,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu