AnaVasilescu.ro - Technology

Samsung Galaxy S9, primul smartphone cu camera foto profesionala

20180322 husa samsung s9

Camera foto aflata in componenta smartphone-ului este extrem de importanta pentru utilizatorii de smartphone-uri pentru ca acestora le place sa imortalizeze fel de fel de momente mai mult sau mai putin importante din viata. Aceasta dorinta a facut ca tehnologia foto/video aflata pe smartphone sa fie din ce in ce mai performanta culminand cu lansarea Samsung Galaxy S9, modelul de telefon mobil ce utilizeaza cea mai performanta camera foto utilizata vreodata de un telefon mobil. Cu ce se difera aceasta si care sunt avantajele pe care le ofera utilizarea unei astfel de camere foto? Sunt intrebari la care voi raspunde in continuarea acestui articol motiv pentru care iti recomand sa citesti continuarea acestuia.

Faptul ca, camera foto utilizata de catre Samsung Galaxy S9 foloseste diafragma duala este diferenta majora dintre aceasta camera si celelalte modele de camere utilizate de catre alte modele de telefoane mobile. Datorita acestei diferente, pozele realizate cu Samsung Galaxy S9 sunt copie fidela a realitatii. Dintre avantajele oferite de catre aceasta camera, mentionez urmatoarele:
- Pozele realizate cu aceasta camera sunt perfecte indiferent ca sunt realizate in conditii de luminozitate slaba sau puternica.
- Acest model de camera utilizeaza unghiul largit ceea ce inseamna ca poti face selfie-uri mult mai bune cu ajutorul acesteia.
- Posibilitatea de a inregistra in super slw motion este un alt motiv pentru care trebuie sa utilizezi acest tip de camera.
- Stabilitatea optica a imaginii este un lucru de care cu siguranta ai nevoie mai ales in cazul in care fotografiezi obiecte sau persoane aflate in miscare. Si aceasta functie este oferita de catre utilizarea camerei aflate pe Samsung Galaxy S9.
- Viteza de filmare de 960 cadre pe secunda este o alta diferenta ce face ca Samsung Galaxy S9 sa fie cel mai bun smartphone lansat pana in acest moment pe piata de profil.
In concluzie, avand in vedere cele prezentate in cadrul acestui articol este clar ca acest smartphone poate fi considerat o camera foto profesioanla avand in vedere avantajele pe care le ofera modelul de camera aflat in componenta acestui smartphone. Pentru a putea proteja aceasta camera dar si intregul telefon mobil trebuie sa utilizam unul dintre modelele de huse Samsung Galaxy S9 disponibile in acest moment pe piata de profil.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1036,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu