AnaVasilescu.ro - Technology

O buna intrebare adresata cui trebuie este tot ce ne trebuie.

20180515 gravor

Oare exista vreun om care sa nu se fi folosit expresia : Statele Unite este tara tuturor posibilitatilor? Poate ca exista dar eu nu cunosc, dar privind in jurul nostru oare nu cumva Romania este aceasta tara? Atat de multe se pot face la noi in tara si cu atat de multa usurinta fata de politica altor tari incat tind sa cred ca aici totul este posibil. Acest punct de vedere imi este intarit cand intalnesc persoane care au fost plecate si au revenit acasa si chiar au avut o meserie, o functie acolo.

 

Una din aceste persoane care imi e draga (desi ea nu stie) , a revenit acasa dupa ce o perioada a locuit in New York si parea ca se incadreaza perfect in pesaj. De cate ori vedeam o poza cu ea imi place sa spun ca este reprezentatul nostru acolo. Uimita am fost cand am aflat ca s-a intors definitiv si chiar si-a povestit experienta sa intr-o emisiune tv.Una din aceste persoane care imi e draga (desi ea nu stie) , a revenit acasa dupa ce o perioada a locuit in New York si parea ca se incadreaza perfect in pesaj. De cate ori vedeam o poza cu ea imi place sa spun ca este reprezentatul nostru acolo. Uimita am fost cand am aflat ca s-a intors definitiv si chiar si-a povestit experienta sa intr-o emisiune tv.


Desi as putea sa vorbesc foarte mult despre ea si asta numai din de am putut eu sa o observ, ceea ce vreau sa subliniez e ca fiecare din noi, atunci cand vrem sa rezolvam ceva cunoastem pe cineva, sau daca nu apelam la varianta doi: cineva cunoaste pe cineva. 


Zilele trecute am asistat la o discutie , fara voia mea, unde subiectul chiar asta era. Un prieten era interesat de gravatoare laser. Daca initial nu avea nici cea mai mica sansa unde ar putea gasi asa ceva, intr-o ora avea deja o paleta de oferte. 

 

Dupa ce le-a studiat pe fiecare in parte, a ales sa lucreze cu cei de la pin.ro . Produsul care s-a potrivit cel mai bine conform cerintelor sale este Laserul PRO SPIRIT LS. Acesta se diferentiaza de concurenta prin imbinarea catorva caracterisitici: calitate, siguranta si usurinta in utilizare. Altfel spus, cu o serie de caracteristici utile si inovative, Laserul Spirit seteaza standardul de referinta industrial pentru gravoarele laser. Acest produs i-a castigat atentia prin caracteristicile pe care le detine. Cele mai importante sunt: Auto Focus, SmartLID, Panou de Control uşor de folosit, Pass-through Doors.
O buna intrebare adresata cui trebuie este tot ce ne trebuie.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 993,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu