AnaVasilescu.ro - Technology

Solutii inteligente de plata – Terminale de plata si cele mai populare aplicatii la ora actuala

20180609 TERMINALE DE PLATA

Profilul consumatorului actual este descris in primul rand de caracteristicile omului conectat permanent, care apreciaza toate metodele rapide de indeplinire a sarcinilor zilnice si foloseste tehnologia pentru a se bucura cat mai mult de timpul liber. Astfel, nu este de mirare ca acestia se asteapta ca firmele si companiile, comerciantii in general, sa adopte terminale de plata spre a facilita modalitatile de plata pentru diferite aplicatii.

Terminale de plata – tehnologia care conecteaza instant vanzarile si clientii


Terminalele de plata nu sunt o tehnologie a deceniului prezent, ci sunt continuu integrate inca de acum 30-40 de ani pentru facilitarea platilor catre diverse companii. Cu toate acestea, tehnologia evolueaza de pe o zi pe alta, iar companiile care proiecteaza, implementeaza si distribuie astfel de echipamente vizeaza interconectarea acestora cu toate dispozitivele smart utilizate de clientii lor. Scopul final – plata rapida prin functia touch integrata sau chiar utilizand smartphone-ul.


EasyPaySystem.ro dispune de solutii diverse pentru aplicatii din diferite industrii


Terminale de plata: permit efectuarea rapida a platilor care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locatie comerciala. Acestea pot fi proiectate si implementate pentru plata facturilor lunare pentru serviciile de energie electrica, gaze sau apa; pentru incarcarea cartelelor prepay si plata facturilor de telefonie mobila, pentru a achizitiona bilete pentru mijloace de transport, bilete pentru evenimente sportive, muzicale, concerte. Platile dureaza aproximativ un minut si garanteaza siguranta utilizarii cardului sau a numerarului.
Alte solutii si servicii oferite de EasyPaySystems.ro:
- depunere si transfer de bani rapida si sigura, doar prin scanarea actului de identitate;
- solutii pentru fast-food: integrarea posibilitatii de plata rapida in cadrul restaurantelor de tip fast food inseamna repartizarea rapida a comenzilor si eficientizarea platilor in timpul orelor de varf. Aceste dispozitive sunt proiectate special pentru a functiona in domeniul alimentatiei publice – industriei Horeca: meniu restaurant, plata comenzilor, informatii si detalii despre produse, numarul locurilor disponibile, optiune de oferit feedback.
- facilitarea platii mijloacelor de transport in comun: eliberarea si achitarea rapida a tichetelor si abonamentele lunare de calatorie;
- solutii Cash-to-card: schimbarea surplusului de monede (sortare si eliberarea contravalorii introduse sub forma de voucher sau card).
- Solutii pentru aplicatiile de tip Betting si Cash-out pentru salile de joc: integrate in agentiile de pariuri si barurile in care clientii au posibilitatea de a paria.
- Info-touch: solutii moderne pentru toate domeniile de activitate pentru acces la informatii, mapa interactiva, licitatii si recrutari, programari, verificarea conturilor si imprimarea documentelor.
- Solutii de plata rapida pentru toata gama de asigurari: permit verificarea, emiterea si imprimarea asigurarilor necesare rapid si simplu, prin operarea terminalelor moderne.
- Vanzare-cumparare Bitcoin: tranzactionarea Bitcoin a luat amploare in intreaga lume, fiind un punct de interes pentru o mare parte a populatiei. Prin intermediul terminalelor de plata destinate tranzactiilor Bitcoin, utilizatorii pot achizitiona sau vinde crypto valuta intr-o maniera discreta si rapida.

EasyPaySystem.ro – gama variata de terminale de plata inteligente
Dispozitivele comercializate de compania EasyPaySystem.ro combina tehnologiile de ultima generatie cu exigentele de securitate impuse de reglementarile si legislatia in vigoare, pentru plati efectuate rapid si in siguranta.
Cu o activitate de peste 15 ani, compania EasyPay System acopera nevoile de plata ale clientilor solicitanti, dispunand de toate resursele tehnologice si de personal pentru proiectarea si personalizarea proiectele conform specificatiilor aplicatiilor dezvoltate. Contactati unul dintre consultantii companiei pentru informatii si detalii utile cu privire la categoria de terminale de plata necesare facilitarii activitatii de plata din cadrul companiei dumneavoastra.

Date de contact
Departament Vanzari - 0753 99 99 18; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Departament Tehnic - 0758 10 84 18; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Adresa – Str. Thedor Pallady, Nr. 287, Sector 3 – Bucuresti.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1049,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu