AnaVasilescu.ro - Technology

Drujbe rusesti pentru barbatii adevarati

 20180818 drujba ruseasca ural

Manuirea unei drujbe este semnul de barbatie suprema. Incercarea de a controla natura si mediul inconjurator, cu siguranta, nu este o activitate pentru multi.

Pe langa curaj si iscusinta, cea mai importanta piesa este drujba. O drujba de calitate va ajuta utilizatorul sa termine treba mai repede, intr-un mod mai sigur.

De aceea, recomand gama de drujbe rusesti comercializate pe Magazinul-de-piese, locul de unde profesionistii se pot aproviziona cu aparatura de ultima ora.

Modelul de drujba ruseasca Uralmash, este un produs pe care il recomand cu incredere tuturor celor care taie lemne si copaci, in mod regulat.

Aceasta drujba pe benzina vine in acelasi set cu doua randuri de lanturi si doua lame. Astfel, utilizatorul nu va fi niciodata luat prin surprindere de vreo defectiune.

Aceasta drujba este una foarte puternica, ideala pentru cei care se gospodaresc singuri. Motorul acestei drujbe are 3.54 Cp, o capacitate cilindrica de 52 cmc, ciclul de funcionare in 2 timpi si este dotata cu un capac pentru frana.

Lungimea lamei este de 45 de centimetri, iar lantul are 36 de dinti pentru o taiere uniforma.

Sistemul de aprindere al drujbei Uralmash este electronic iar greutatea ei de 6.5 Kg o face usor de manevrat.

Produsul este nemaipomenit, mai ales pentru taierea copacilor din padure. Datorita motorului mare, oricine va putea duce sarcina la bun sfarsit mult mai repede si mai usor.

Este usor de folosit iar datorita fucntiei de franare, aceasta devine un instrument sigur pe care si sotia il poate folosi.

Recomand aceasta drujba pentru toti cei care au nevoie de o masinarie puternica pentru taierea si prelucrarea lemnului. Drujba Uralmash nu va va dezamagi.

De asemenea, recomand achizitionarea acestei drujbe doar de pe Magazinul-de-piese.com, deoarece eu am fost mereu multumit cand am achizitionat produse de pe site-ul lor.

Magazinul-de-piese ofera calitate si preturi mici, de fiecare data!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1034,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu