AnaVasilescu.ro - Technology

Curiozitati despre imprimante

20181115 IMPRIMANTA KYOCERA

Imprimantele cu laser folosesc mai multă energie decât calculatorul atunci cand tiparesc. Dumneavoastră, la fel ca majoritatea, probabil credeți că imprimanta dvs. laser consumă mai puțină energie decât calculatorul dumneavoastră. Cu toate acestea, acest lucru nu este în întregime adevărat. O imprimantă laser premium Kyocera Ecosys consumă aproximativ trei ori mai multă energie decât un computer desktop in timpul imprimarii.

Atunci când vine vorba de starea lor inactiva, un computer desktop utilizează aproximativ cinci ori mai multă energie decât imprimanta dvs. laser.

Cartușele aruncate pot inconjura de  3 ori Pământul. Imprimantele și cartușele de imprimantă sunt văzute ca o amenințare majoră la adresa mediului global. În timp ce aproximativ 70% din componentele unui cartuș de imprimantă pot fi reciclate, marea majoritate a acestora se termină încă în depozitele de deșeuri, deoarece utilizatorii le aruncă în coșul de gunoi.

Aceasta este o magnitudine de deșeuri periculoase pentru mediul înconjurător, aici, dacă ar fi să aliniați toate cartușele de imprimante aruncate în lume într-un rând, linia ar inconjura planeta nu mai puțin de trei ori. Dacă aceasta nu este un stimulent pentru a dispune de cartușele de imprimantă, nu știm ce este.

Cea mai mică imprimantă din lume este cunoscută sub numele de PrintStik și măsoară un uimitor 2.54cm  x 5.08 cm x 28 cm. Acest lucru mic este o imprimanta cu Bluetooth si imprimanta mobila care poate fi transportata in buzunar. În plus, această imprimantă este înzestrată cu 20 de coli de hârtie!


 1049,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu