Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Technology

Ai nevoie de o noua hota pentru bucatarie? Iata solutia!

20181130 tornado storm

In urma cu putin timp am reusit sa imi termin de construit si mobilat noua casa insa mai aveam nevoie de cateva mici retusuri de rezolvat pentru ca aceasta sa fie completa.

Bucataria si living-ul le-am facut open-space, acest concept aducand avantajul impresiei de spatiu, fiind si planul de la bun inceput insa si dezavantajul mirosurilor de mancare in timpul gatitului. Pentru rezolvarea acestui lucru aveam nevoie de o hota buna, care sa aspire si sa dea afara mirosul neplacut.

Dwyn.ro este locul de unde m-am hotarat sa achizitionez, deoarece de aici mi-am comandat o buna parte din aparatura din casa si sunt extrem de multumit de toate produsele. Astfel am inceput sa caut in detaliu o hota potrivita care sa traga cat mai mult abur, fum si miros.
Am ales de pe site-ul acestora o hota foarte avantajoasa dupa parerea mea ca pret si calitate si anume Hota Tornado STORM 1200. Este o hota telescopica incorporabila cu o latime de 60 de cm si care se integreaza perfect in bucataria pe care am amenajat-o intr-un stil modern. Unul dintre criteriile de care am tinut cont, este culoarea acesteia care este neagra si care avea sa se asorteze perfect cu bucataria impreuna cu alte nuante de alb, gri si negru.
Aceasta hota este ideala pentru incaperi de pana in 22 de metri patrati. Desi fiind living si bucatarie open-space iar spatiul depaseste capacitatea hotei, exista o oarecare delimitare intre incaperi si chiar este extrem de eficienta. Mirosul si putin fum sau abur este inevitabil sa nu se raspandeasca deoarece cam acesta este gatitul, insa cu ajutorul uneoi hote precum aceasta vei diminua cu mult acesti factori deranjanti.

Hota Tornado STORM 1200 este echipata cu un motor puternic dar foarte silentios ce dispune de 3 viteze de rotatie si dupa cum sugereaza si denumirea, capacitatea turbinei este de 1200 m3/h. Are deasemenea si lampi LED luminoase economice dar si un control mecanic sigur. Este extrem de usor de utilizat si foarte eficienta dupa parerea mea.

Recomand cu mare drag aceasta hota dar si mule alte produse comercialziate de Dwyn.ro datorita calitatii extraordinare la preturi foarte avantajoase.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!


 2299,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."