AnaVasilescu.ro - Technology

Reparatii laptop la nivel profesional

20181219 pc laptop tv gaming

Este postul Craciunului si cu totii ne dorim ca macar acum sa fim mai buni. Doxologia ne invata sa acceptam cu multumire implinirea dorintelor, dar daca ceea ce ne dorim nu s-a realizat, sa nu ne intristam. Putem sa luptam, in schimb, pentru implinirea dorintelor. In urma cu 8 ani de zile, dupa doua luni in care am muncit suplimentar, am reusit sa imi achizitionez laptopul mult dorit.

Acest laptopul mi-a adus multe bucuri, mi-a fost tovaras de drum in “expeditiile” mele prin Lituania, mi-a fost de foarte mare ajutor in facultate, in master. E chiar un prieten devotat. De ceva timp a inceput sa se blocheze si nu as vrea sa ma despart de el. Asa au inceput cautarile mele pentru a gasi o firma specializata in reparatii laptop. Atunci cand un lucru trebuie sa se intample, el se va intampla. Intr-o cautare pe Google am descoperit o reclama: reparatii laptop Bucuresti. Imi place laptopul meu si fratele meu, care are foarte multe cunostinte in acest domeniu, m-a ajutat sa il aleg. A fost o munca de sisif pentru ca a cautat sa aleaga cea mai buna varianta care sa satisfaca perfect notiunea de calitate vs pret. Nu imi place sa cheltui bani pe lucruri inutile si de aceea prefer sa il repar decat sa caut sa cumpar unul nou. 

Sunt constienta ca pe piata au aparut laptopuri mult mai performante, mult mai usoase si fiind luna cadourilor exista si foarte multe promotii la toate magazinele, dar vreau ca laptopul meu sa aiba o viata cat mai lunga. Acest laptop l-am considerat ca un talisman in ceea ce priveste munca pe care o depun pentru proiectele de la facultate. Acum sunt in ultimul an la a doua facultate si sper sa imi poarte noroc la fel de mult ca si pana acum. Poate ca acum intelegeti bucuria pe care am avut-o vazand acea reclama. Am apelat la ei cu multa speranta in suflet si pot spune ca i-am simtit deschisi si receptivi la a-mi asculta problema pe care o aveam. Ei ofera servicii complete pentru reparatii laptop ca noi sa avem inapoi un laptop complet functional. 

Mi-a placut foarte mult ca ofera solutii IT personalizate oferind consultanta de specialitate, indiferent daca problema pe care o ai este hardwere sau software, cat si servicii de reparatii si intretinere. Au un departament tehnic specializat pentru reparatii laptop si mai mult de atat sunt autorizati sa repare destul de multe modele de laptopuri. In functie de problema pe care acestea o au, ei detin componente originale, noi, second hand si astfel satisfac cele mai multe dintre solicitari. 

In momentul in care ne lasam laptopul pe mana altor oameni, este importanta increderea pe care o avem in acestia. Aceasta firma mi-a castigat increderea si prin faptul ca preturile sunt enuntate inca de la inceput si la final, cand ridicam laptopul de la ei, nu avem parte de surprize neplacute. Deviza lor este simpla, reparatii laptop in trei pasi: tu te programezi, ei fac diagnosticare si apoi iti comunica costul pentru service si reparatie.

20181219 service it

Reparatii laptop Bucuresti, aceasta mica reclama, mi-a readus speranta in suflet. Tehnicienii care lucreaza acolo au grija ca laptopul tau sa aiba parte de un tratament de cea mai buna calitate pentru ca ei au in centru atentiei clientul. Acesta din urma este perceput ca un important activ al firmei, satisfacerea si multumirea lui fiind scopul suprem. Cu fiecare client castigat, exista un potential de alti multi viitori clienti care vor apela la ei. 

Eu sunt adepta laptopului pentru ca il pot lua oriunde dupa mine cu o mare usurinta, dar aceasta firma ofera servicii si pentru cei care detin calculatoare PC. Au o experinta de 10 ani de cand ne ofera ajutorul lor, au mii de clienti multumiti si tocmai de aceea au marit gama de servicii, in mai multe domenii, pe care ne-o pun la dispozitie pe langa reparatii laptop si PC: Configuratii Gaming, Retelistica, Mentenanta IT, Reparatii TV si diverse reparatii electronice, deplasandu-se chiar si la sediul / domiciliul clientului in cel mai scurt timp. Inceputul lor a fost timid, asa cum o si recunosc, dar astazi au mii se aprecieri si multumiri de la clienti.

Reparatii laptop Bucuresti, astazi, tie si se datoreaza zambetul meu.


 969,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu