AnaVasilescu.ro - Technology

Cum sa ai succes intr-o afacere

20190318 uscatoare maini

In ziua de astazi este inacceptabil sa gasesti un hotel sau restaurant, care sa nu fie dotat cu produse electronice de inalta calitate si care sa asigure confort si siguranta clientilor sai. Pentru aceasta, este necesar ca patronii unui hotel, pensiune sa doteze atat grupurile sanitare ale restaurantului, cat si camerele hotelului cu uscatoare maini si uscatoare par hoteliere. Este foarte placut, cand ajungi in camera unui hotel, sa gasesti aceste mici obiecte atat de familiare, atat de utile, dar dificil de transportat intr-o valiza. Inainte de a face aceste achizitii pentru afacerea ta, este bine sa te documentezi indeajuns de mult, pentru a achizitiona cele mai bune produse de pe piata.

De aceea, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte, cum ar fi: materialul din care sunt confectionate, perioada de garantie, modul de pornire, unde pot fi amplasate pentru ca si persoanele cu dizabilitati sa aiba acces, zgomotul produs, modul de alimentare cu energie electrica, consumul, etc. De asemenea, si pretul este unul dintre aspectele principale care influenteza alegerea unor uscatoare maini profesionale. Insa, dupa ce vei face un raport privind calitatea si pretul, vei constata ca achizitionand un produs ieftin poti avea costuri suplimentare printr-un consum crescut de energie electrica. Un model ieftin poate necesita si inlocuire frecventa prin defectarea iminenta.

Sanito.ro, este cel mai popular magazin online din Romania, care comercializeaza uscatoare maini si uscatoare par hoteliere profesionale, de cea mai buna calitate si care satisfac cele mai exigente cerinte. Devenit aprope o emblema, magazinul online Sanito.ro, ofera cele mai bune uscatoare maini, care asigura clientilor confort, siguranta si igiena. Uscatorul de maini Esenia High Power ABS Silver, se incadreaza in categoria uscatoarelor de maini profesionale, are o carcasa rezistenta si de calitate superioara, este dotat cu un motor puternic ce asigura o uscare eficienta si rapida. Uscatorul de maini Esenia High Power este actionat prin senzor si este, de asemenea, potrivit uscarii fetei si parului, pentru ca are un accesoriu mobil. Are o putere de 230 Watts, timp de uscare 15 -20 secunde, zgomot redus al motorului ( nivel zgomot 65 db). Motorul este fiabil si prezinta clasa de siguranta uscare maini profesionale: IPX1. Viteza aerului se propaga cu 26 m/ secunda si este foarte rezistent. Are termen de garantie de 3 ani. Procesul de curatare a mainilor nu poate fi complet fara acest uscator de maini profesional.

 Pentru ca toti clientii care se cazeaza in hotelul tau sa se simta confortabil este bine sa achizitionezi uscatoare par hoteliere. Nu este usor sa alegi brand-ul optim din oferta atat de generoasa existenta pe piata. Daca e sa ne ghidam dupa criterii care tin de calitate si nivelul de siguranta, tot pe site-ul Sanito.ro se gasesc produse care se incadreaza. Uscatorul de par hotelier Valera Premium Compact Super este produsul care intruneste toate aceste calitati si este liderul incontestabil la nivel international. Fabricat in Elvetia, Valera este un uscator de par profesional, compact, de dimensiuni mici, ideal pentru a se monta in locatiile cu spatiu mic. Cele mai renumite hoteluri si-au dotat camerele si/ sau baile cu uscatoare par Valera.

 Orice manager de hotel stie ca trebuie sa asigure confort si relaxare clientilor sai. Asadar, Sanito.ro te va ajuta sa ai succes cu afacerea in domeniul hotelier, oferindu-ti produsele de care ai nevoie.


 961,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu