AnaVasilescu.ro - Technology

Ethereum poate deveni moneda viitorului. Cumpara ethereum pentru a profita de aceasta posibilitate

20190724 ETHEREUM

Faptul ca piata criptomonedelor va juca un rol din ce in ce mai important pe piata financiara internationala nu mai este o utopie. Investitiile din ce in ce mai consistente in aceasta piata ne fac sa realizam ca exista posibilitatea ca piata criptomonedelor sa joace un rol din ce in ce mai important. Bitcoin-ul este in acest moment cea mai importanta moneda digitala din portofoliul acestei piete. Aceasta este urmata indeaproape de catre ethereum. Atat de aproape incat este preconizat faptul ca aceasta moneda digitala nu doar ca va intrece bitcoin-ul ci ca va ajunge una dintre cele mai importante monede la nivel international. Daca este sa ne luam dupa aceasta previziune este clar ca ar trebui sa investim in aceasta moneda digitala. De ce sa facem acest lucru? Afla raspunsul la aceasta intrebare din continuarea acestui articol.

Motive pentru care ethereum va depasi bitcoin

In cazul in care credeai ca bitcoin-ul este cea mai importanta moneda digitala si ca aceasta nu va putea fi depasita de catre o alta moneda virtuala te-ai inselat. Asa cum s-au inselat foarte multi oameni. Insa, nu este motiv de panica pentru ca inca poti cumpara ethereum la un pret care sa iti permita posibilitatea de a face profit. Principalele motive pentru care este preconizat ca ethereum-ul sa depaseasca bitcoin-ul sunt urmatoarele:

 • Tranzactiile cu ethereum se realizeaza mult mai repede.
 • Este o moneda care se bucura de un nivel de securitate mult mai ridicat.
 • Taxele sau comisioanele percepute pentru tranzactionarea acestei monede digitale sunt mai mici in comparatie cu taxele sau comisioanele care trebuie platite in cazul tranzactiilor cu bitcoin.
 • Blockchain-ul acestei monede virtuale este mult mai versatil.
 • Faptul ca este cunoscut numele persoanei care a creat aceasta moneda digitala face ca ethereum-ul sa ofere un nivel de incredere ridicat.
 • Investitorii sunt interesati de lucrurile care la un moment dat nu au o valoare foarte mare din punct de vedere financiar.

Dupa cum se poate observa si din informatiile prezentate in randurile de mai sus, ethereum-ul este o moneda virtuala care are toate argumentele pentru a creste atat de mult incat la un moment dat sa devina criptomoneda numarul 1 de pe piata si una dintre cele mai importante monede la nivel international.

De unde pot cumpara ethereum?

Ethereum-ul este o moneda virtuala si ca majoritatea monedelor digitale se poate cumpara prin intermediul unei platforme de tranzactionare a criptomonedelor. In mediul online se gasesc atat de multe platforme de trnzactionare a criptomonedelor incat este destul de dificil sa identifici o platforma prin intermediul careia sa achizitionezi moneda digitala mult dorita. Bitmahavi.com este, gratie avantajelor pe care le ofera, platforma de tranzactionare potrivita pentru achizitionarea ethereum-ului sau a altor criptomonede. Motivele principale pentru care aceasta platforma de tranzactionare este alegerea potrivita pentru a achizitona criptomonede sunt urmatoarele:

 • Ofera un nivel foarte ridicat de securitate. Acest detaliu este extrem de important avand in vedere ca prin intermediul platformei de tranzactionare a criptomonedelor se tranzactioneaza sume de bani enorm de bani. Cu siguranta ca aceste platforme sunt vizate de catre cei care se ocupa cu escrocherii economice motiv pentru care este necesara o securitate extrem de mare.
 • Interfata acestei platforme permite utilizarea acestui site si persoanelor care nu au cunostinte avansate cu privire la modul de utilizare a unui site.
 • Cotatiile principalelor monede digitale au valori care sa permita obtinerea unui profit de pe urma tranzactionarii acestora.
 • Comisioanele percepute sunt foarte mici.
 • Pot fi tranzactionate monede digitale la orice ora din zi si din noapte iar timpul de realizare a tranzactiilor este foarte mic.
 • Ofera instrumentele necesare pentru ati face o idee despre modul in care evolueaza o anumita moneda digitala.

Concluzii

Piata criptomonedelor este o piata extrem de interesanta pentru cei care sunt in cautarea de noi oportunitati de investitii. Faptul ca aceasta piata se bazeaza pe mediul online este unul dintre punctele forte ale acestei piete. Acest mediu, in viitor va fi din ce in ce mai prezent in vietile noastre, acest detaliu fiind unul dintre motivele pentru care este preconizat ca piata criptomonedelor va fi la un nivel mult mai inalt decat este in momentul de fata. Avand in vedere toate informatiile prezentate in cadrul acestui articol dar si previziunile specialistilor din domeniul criptomonedelor, a investi in ethereum pare a fi o investitie profitabila pe termen lung. Daca aceasta previziune se va adeveri ne va spune doar trecerea timpului.

Sursa poza : bitcoinist.com


 1186,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu