AnaVasilescu.ro - Technology

Proba 22. Epilarea definitivă – de la Hollywood, în casele noastre.

20151125 epilare 1

Ne place sa vorbim de reusitele noastre, putem sa facem o caracterizare a cuiva apropiat cu foarte mare usurinta, despre propria noastra persoana ne e cel mai greu sa vorbim. Despre mine pot spune ca eram „afon” in luarea decizilor in viata mea. Din rau in mai rau, pana cand am vazut undeva scris: „Subscriu la filozofia europeana – prioritatile mele sunt vinul, femeile si… ei bine, de fapt doar acestea sunt vinul si femeile. Femeile sunt totdeauna o alegere amuzanta”. Eu sunt Alfie. Exact, acel Alfie. Atunci cand te gandesti la mine, iti incolteste un zambet in jurul gurii si chicoteste acolo. Suav, dar delicat.

Mi-ar placea sa spun ca am avut parte de acest farmec. Nu a fost asa. Din 2004, multa lume, m-a admirat. A zambit cand vedea cum ma port cu acele femei din jurul meu, una mai frumoasa ca cealalta. Sentimentul pe care il ai atunci cand esti privit de mii si mii de femei nu vi-l pot descrie. Barbatii se neglijeaza de foarte multe ori. Traind in jurul a zeci de femei frumoase, am observat ca atitudinea le face superbe.

20151125 epilare 2a

20151125 epilare 3aTotul se leaga ca un lant trofic. Atitudinea deriva din faptul cat de bine ne simtim in pielea noastra, acest lucrur deriva de micile interventii pe care le facem asupra noastra. Putem apela la mici si mari trucuri, la interventii invazine sau non-invazive, dar nici una nu ne va ajuta atat de mult ca epilarea definitiva. Fiind barbat, de cate ori auzeam de epilarea, imi venea sa fug manancand pamantul. Acum merg agale in cautare de frumuseti pamantesti.

Ele cauta o persoana care sa le asemene, atat din punct de vedere psihic, moral cat si fizic. Cum ar putea sa se asemene un barbat cu o femeie? Facand sacrificii ca si ele. Unul pe care se pune accent este pielea fina, fina ca de bebelus. Sa nu credeti ca am ales la intamplare sa va vorbesc despre acest lucru acum cand afara a dat primii fulgi de zapada. Este timpul ideal pentru a „aplica” aparatele profesionale in materie de lumina intens pulsata (IPL). Imi pun intrebarea: oare exista o fobie legata de saloanele cosmetice? Indiferent de raspuns, partea buna este ca acum exista: Home Pulse Light – HPL.

20151125 epilare 4aFolosind aceasta tehnologie, acasa, am ajuns sa fiu unul din cei mai adorati barbati. Partea buna e ca lucrurile au evoluat si acum exista epilator IPL foarte mic si chiar fara consumabile. Lucrurile au evoluat. Tu poti folosii tehnologia IPL cu o mare usurinta. Mult mai comod, mai discret. Secretul tau va fi atat de bine de ascuns incat il vei tine in ochii tuturor. Pe vremea mea, au trecut 11 ani de la aparitia filmului, daca se afla ca ma epilat eram aratat cu degetul, eram de rasul curcilor. Ma bucur ca acum lucrurile s-au schimbat si ca tehnologia a evoluat. Se aude numai de bine.

Faima m-a ajutat si nu m-a schimbat. M-a ajutat pentru ca am castigat multe din imaginea mea, deci datorita celor de la IPL. M-a ajutat sa le ofer oamenilor un plus de incredere in ceea ce le transmit oamenilor, sa pot sa imi sustin afirmatiile. Ma bucur ca nu m-a schimbat si ca am ramas acelasi om prietenos. Una peste alta, aceasta tehnologie nu se adreseaza doar starurilor,un aparat IPL poate fi achizitionat la un pret acceptabil, are un target tinta foarte larg, dedicat atat femeilor cat si barbatilor.

Chiar si noi barbatii avem de invatat de la voi dragi femei.

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu