Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Zambeste-i primaverii !

20160303 spring 

Luna Martie este primita cu bratele deschide de toate femeile. Barbatii stramba putin din nas si stiu ca trebuie sa aiba grija de femeile din viata lor. An de an, sunt rasfatata de barbatul care ma iubeste mai mult decat pe el insusi, tatal meu. Imi dau lacrimile cand il vad atat de afectuos cu mine, el care rar isi arata sentimentele. 

Demult, demult, am auzit o "vorba" care mi-a placut foarte mult. Viata mea seamana cu o carte, care are corperti urate. Din momentul in care vei incepe sa o citesti, vei dori sa aflii mai multe, dar iti doresti si ca aceea carte sa nu se termine. Povestea de viata a tatalui meu, din punctul meu de vedere, se incadreaza foarte bine in aceasta categorie. Pentru ca vreau sa pastrez o nota pozitiva acestui articol, o sa va spun doar ca a dorit sa il insotesc la un restaurant de 1 Martie 2016. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de el, sa vad cum pentru o clipa, uita de probleme si dureri fizice. 

Daca viata ar dori sa imi ofere sansa sa iau viata de la capat, i-as cere aceiasi parinti. Mi-au fost alaturi cand nu ma asteptam, m-au inteles cand nu speram, ma iubesc dumnezeieste, va iubesc mult .

Te iubesc, mami !

Te iubesc, tati !

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1815,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

2 comentarii

  • AnaVasilescu.ro postat de AnaVasilescu.ro Sâmbătă, 12 Martie 2016 11:26

  • lazar ramona postat de lazar ramona Vineri, 04 Martie 2016 20:50