Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Apartamentele de inchiriat sunt o investitie inteligenta

 20160713 rent

Toata lumea vrea mai multi bani si toti incercam sa gasim acele idei in care sa investim si sa ne aduca un venit in plus. Oare cati dintre noi s-au gandit sa investeasca intr-o proprietate? Desi multi considera ca cea mai buna varianta este aceea de a cumpara o casa, a o renova si apoi a o da spre vanzare  trebuie sa le spunem ca nu reprezinta cea mai inteligenta miscare. Adevarul este ca inchirierea unui apartament este cu adevarat nucleul investitiilor imobiliare. Faptul ca ai dat spre chirie un apartament iti pune la dispozitie un venit lunar, constant. Asadar, de ce nu te-ai orienta si tu spre aceasta strategie si sa cauti oferte de apartamente in Cluj pentru a porni aceasta miscare inteligenta?

Cei mai multi care sunt interesati sa achizitioneze o proprietate si sa investeasca in ea au doua posibilitati la dispozitie: sa cumpere un teren pe care mai tarziu sa construiasca si sa il dea mai departe spre vanzare. Acest tip de investitii au pe de o parte atat avantaje cat si dezavantaje, dar tu ca investitor trebuie sa analizezi si sa vezi care solutie functioneaza cel mai bine pentru tine.

Construirea unei case prespune posibilitatea de a construi o locuinta exact dupa preferintele tale, fara constrangeri. Pe de alta parte, un apartament este o constructie pe care nu o poti modifica, trebuie sa il accepti asa cum este si nu vei avea prea multa libertate pentru a-l adapta nevoilor tale.

Fara indoiala, construirea unei case de la zero este o optiune ideala pentru momentul in care iti doresti ca aceasta proprietate sa fie a ta. O vei construi asa cum iti doresti tu, o amenajezi si o decorezi dupa propriile preferinte. In cazul in care iti doresti un venit constant din investitia in imobiliare, un apartament in Cluj este solutia ideala. Este usor de cumparat, il amenajezi, il dai in chirie si apoi venitul va fi unul constant in fiecare luna.

In cazul in care te orientezi spre viitor si te gandesti ca peste multi ani vrei sa le oferi copiilor tai o proprietate, poti cumpara un apartament, iar rata la banca o poti plati din chiria lunara. Investitia intr-un apartament care urmeaza sa fie dat spre inchiriere reprezinta o modalitate perfecta de a-ti asigura un venit lunar.

Cumpararea unor apartamente in Cluj, sau in oricare alt oras, care mai apoi sa le dai spre chirie reprezinta o miscare inteligenta si multi au reusit sa obtina profituri consistente cu ajutorul unor astfel de miscari. Este o strategie care trebuie luata in considerare cand dispui de o suma de bani pe care doresti sa o investeti in ceva sigur si durabil.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."