AnaVasilescu.ro - Variety

De ce sa folosesti lemn stratificat in defavoarea altor solutii

 20160723 tamplarie

LEMNUL este materialul care detine o rezistenta mai mare in raport in greutatea, este usor de intretinut in orice tip de climat si permite fabricarea in diverse forme si dimensiuni. Caldura, stilul rafinat si frumusetea lemnului il recomanda ca unul dintre cele mai bune materiale pentru realizarea de piese de mobilier sau in constructii, inscriindu-se pe lista de preferinte a designerilor pentru usi, ferestre, pardoseli etc. Lemnul stratificat constituie alegerea nr. 1 a arhitectilor si creatorilor de interioare, nu doar datorita aspectului elegant, ci si particularitatilor speciale de care da dovada.

Printre caracteristicile cele mai importante, putem enumera: eficienta energetica ridicata pentru izolatie (eficienta mult superioara otelului, aluminiului). Ferestrele cu geam termopan si usile din lemn creeaza o bariera in fata pierderilor de caldura. De asemenea, prin natura sa, lemnul are calitate acustice deosebite, absoarbe sunetul, iar ferestrele construite din lemn ofera un confort sporit, impiedicand patrunderea zgomotului exterior. Astfel, chiar daca aveti biroul orientat stradal, intr-o zona cu trafic intens, puteti lucra linistit, fara a fi interupt sau distras de galagia de afara.


In plus, lemnul are proprietatea de a nu se deforma. Totodata, constituie cel mai ecologic material folosit in industrie, in prezent, fiind o resursa regenerabila. Durata de viata a usilor si ferestrelor din lemn stratificat este mai buna, montajul se face usor, nu prezinta pericol de coroziune, indiferent de mediu si se curata cu usurinta, putand fi refinisate, in functie de preferintele fiecaruia.

20160723 tamplarie2
Tamplaria din lemn stratificat se deosebeste de tamplaria din PVC / aluminiu prin cateva aspecte:
- transferul termic mult mai redus.
- prezinta o rezistenta mecanica marita, gratie suprapunerii straturilor;
- permite lacuirea si vopsirea in orice culoare dorita;
- se bucura de un aspect natural special, conferit de fibra lemnului;
- reparatiile locale sunt facile:
- proprietati de anti-efractie, prin rezistenta crescuta la soc a lemnului stratificat, inclusiv la gloante de calibru mare (arme Kalashnikov)
- nu in ultimul rand, lemnul stratificat este eco-friendly.

Daca aveti nevoie de usi si ferestre rezistente, va indemnam sa optati pentru lemn stratificat, deoarece prezinta mai multe avantaje decat alte materiale. De asemenea, compania noastra este specializata si in alte produse de calitate, furnizand o gama diversificata de geamuri termoizolante, alaturi de pereti cortina din sticla si aluminiu pentru fatade si acoperisuri, servicii de placari cu panouri din aluminiu pentru interioare sau exteriorul cladirilor.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1686,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu