AnaVasilescu.ro - Variety

Calitatea face diferenta

 20160728 ap2

Achizitia unui apartament este o investitie foarte mare. In viata fiecarui om vine un moment cand incepem sa ne gandim la casa noastra. Casa aceasta poate sa aiba foarte multe forme, dar important sa fie a noastra, sa transformam aceasta casa in caminul nostru. Persoanele care detin deja o locuinta, vad in achizitionarea unui alt apartament o sursa de venit. Despre acest lucru v-am vorbit intr-un articol anterior. Eu nu sunt in aceasta situatie si de aceea mi-am spus ca vreau sa va spun si cum stau lucrurile pentru mine.

Alegerea pe care eu o consider cea mai eficienta pentru mine este un apartament cu 2 camere Cluj. Am 31 de ani, iar cea mai mare perioada de timp am petrecut-o in apartamentul parintesc ( cu 3 camere ), dintre care timp de 7 ani jumate am stat la casa. Acesti sapte ani a fost o perioada frumoasa, dar m-a facut sa realizez avantajele unei case si avantajele unui apartament. O casa indiferent ca este in oras sau la marginea orasului se intretine mult mai greu. Nu ma refer doar la partea financiara ci si la munca prorpiu zisa: sa tai un copac, sa bati un cui, sa legi ceva, sa tunzi iarba periodic pentru a avea un aspect ingrijit. Pentru toate acestea trebuie sa apelez la cineva.

Gandindu-ma la toate aceste aspecte, achizitionarea unei case a trecut pe locul doi. Un apartament este mult mai usor de intretinut si pentru mine este suficient de mare un apartament cu 2 camere. Cine a spus, pentru prima data, nu te intinde mai mult decat ti-e plapuma a avut mare dreptate. Imi cunosc posibilitatile si stiu cat pot sa ma intind. Bunica mea nu are decat patru clase dar are o vorba: bucura-te de ceea ce ai, iar eu ii am pe cei de la agentia Eden Imobiliare care m-au ajutat sa imi gasesc locuinta ideala. Ii puteti gasi la adresa:
Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1753,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu