AnaVasilescu.ro - Variety

O alinare pentru suflete chinuite

 20160901 deschidere scolara

Este prima zi de septembrie, deja gandul ne zboara la primele zile ale scolii, la prichindeii care vor pasi pentru prima data, in calitate de elev, in curtea unei scoli, la emotia pe care o vor avea cand vor auzi (tot pentru prima data) clopotelul. Nici nu isi imagineaza cat de mult vor iubi acest sunet si cate amintiri vor lega de el. Chiar si noi cei care am terminat scoala cu foarte multi ani in urma, ne mai aducem aminte de aceste amintiri. Motivul este simplu: este un moment unic si foarte important din viata oricui.


Din pacate sunt copilasi care nu vor trai acest sentiment alaturi de parintii lor, pentru ca acestia din urma au ales sa lucreze in alta tara pentru un viitor mai bun. Spun mai bun pentru ca asta spera toata lumea, dar doar timpul ne va arata daca au facut alegerea potrivita sau nu. Serviciul mi-a scos in cale foarte multi copii care se incadreaza in aceasta categorie. I-am vazut carand dupa ei rame foto personalizate. I-am vazut mangaind si sarutand aceste rame de nenumarate ori, iar apoi le strangeau la piept. De multe ori povesteau persoanelor imortalizate din fotografie ce au facut peste zi. O data ce vezi o astfel de imagine, nu mai poti sa o uiti niciodata.

Daca ar putea, aceste rame, sa spuna tot ce aud, rauri de lacrimi ar curge. Este trist ca in tara noastra vedem tot mai des asemenea exemple. Este trist ca nu se iau masuri ca acesti oameni, care aleg sa plece, sa ramana sa munceasca aici, in tara noastra. Este o situatie tare trista, dar cu ajutorul acestor rame, sufletele copilarilor sunt alaturi de cele ale parintilor.

 20160901 rama personalizata

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1766,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu