AnaVasilescu.ro - Variety

Huse de telefon special concepute pentru nevoile tale

 28012017 HusaSamsung

Telefonul a devenit indispensabil pentru noi. Asta nu inseamna ca daca il uitam acasa, ziua noastra este ruinata, dar eu recunosc ca ii simt lipsa. Nu ma declar addicted to technology, dar imi place sa stiu ca telefonul nu ma lasa la greu. Este micul meu prieten, care ma ajuta de cate ori am nevoie si nu cere nimic la schimb.

Eu si fratele meu suntem total diferiti, dar este persoana caruia ii cer ajutorul ori de cate ori am nevoie. El este incantat de telefonul cu un buton, asa spun eu la iPhone iar de curand si-a achizitionat un iPhone 7. Eu sunt fana Samsung si in urma cu cateva luni mi-am cumparat un Samsung Galaxy S7 Edge. De multe ori ne place sa le contrazicem si sa ne laudam fiecare "jucaria". Mama ne spune ca suntem doi copii mari cu jucarii scumpe.

Trebuie sa recunosc ca nu sunt niste telefoane ieftine, achizitionarea lor s-a simtit in buget si pentru mine si pentru fratele meu. Demult, pana sa am smartphone, nu imi faceam griji daca imi scapa telefonul pe jos. Acum de care ori mi s-a intamplat asta ma intrebam daca nu cumva si telefonul meu va avea display-ul crapat. Am vazut foarte multe telefoane asa si gandul ca ar putea sa fie si al meu in aceasi situatie, imi provoaca zeci de fiori.

V-am spus ca eu si fratele meu suntem diferiti, dar sa nu credeti ca nu avem si lucruri in comun. Si el are aceeasi temere cand isi scapa telefonul. Pentru a alunga acest gand, am decis sa cumpar huse pentru amandoi. Am fost incantata cand am gasit un magazin care are atat huse iPhone 7 cat si huse Samsung Galaxy S7 Edge pentru ca pot sa fac o singura comanda.

28012017 HuseiPhone

Am gasit aici atat de multe modele si culori incat ma simteam ca intr-un paradis. In afara de diversitatea de modele si culori, aceste accesorii sunt la un pret acceptabil tinand cond de calitatea produselor. E timpul ca si tu sa iti protejezi telefonul cu huse special create pentru nevoile tale.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 800,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu