AnaVasilescu.ro - Variety

Cum aleg cadoul ideal

 31012017 CanaHaioasa

Am primit si am oferit de-a lungul timpului o multime de cadouri. Unele mi-au placut enorm de mult, altele mai putin. Insa, in privinta celor care nu mi-au placut, nu am lasat sa se vada acest lucru. Sunt convinsa de faptul ca si eu am oferit cadouri mai nepotrivite anumitor persoane, insa acum incerc sa fac tot ce pot pentru a alege cadoul perfect.

Ultimul cadou pe care l-am cumparat a fost o cana haioasa. Am cumparat-o de pe Coolori.ro, site de pe care poti cumpara si tu tot felul de cani haioase. Cana cumparata de mine a fost pentru o colega de birou si cred ca a fost o alegere buna, deoarece de 3 saptamani o foloseste zi de zi cand e la munca.


Cred ca orice cadou trebuie ales cu grija. Nu poti alege orice, pentru oricine.


Eu cand aleg un cadou, incerc sa ma gandesc in primul rand la preferintele respectivei persoane. Si da, recunosc faptul ca mi se intampla sa ofer cadouri care mie nu imi plac 100%, insa, persoanei care il primeste, da. Cand aleg un cadou tin cont de fiecare data de varsta persoanei pe care vreau sa o felicit. E si normal acest lucru. Una e sa cumperi un cadou pentru o fetita de 8-9 ani si alta e sa cumperi un cadou pentru o femeie de 30 de ani.


Un alt criteriu pe care il consider important e relatia pe care o am cu sarbatoritul/sarbatorita. Cand e vorba de o relatie apropiata e mult mai simplu de ales, deoarece stiu bine si preferintele. Cand e vorba de un cadou pentru sef/a, de exemplu, lucrurile se complica. Daca la cei apropiati le pot lua si un cadou mai personal, mai intim, in privinte sefilor, lucrurile se complica.
Un ultim lucru de care vreau sa va vorbesc si de care tin cont cand aleg un cadou e bineinteles motivul pentru care il aleg. Daca e vorba de un cadou de Craciun sau de Paste, aleg tot felul de cadouri oarecum tematice. Cand vine vorba de zile de nastere aleg cadouri mai importante si asa mai departe. Cred ca e important acest aspect.
Tu de ce anume tii cont cand alegi un cadou?

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 621,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu