AnaVasilescu.ro - Variety

Cum imi decorez casa in functie de anotimp

 01022017 MobiliCasa

Sunt o persoana care se plictiseste repede de modul in care este asezata mobila din casa, o persoana careia nu-i place sa aiba o locuinta monotona. Imi place sa fac tot felul de schimbari, sa invart piesele de mobilier in asa fel incat sa schimb ca ceva s-a schimbat. Uneori cumpar mobila pentru casa chiar daca cea veche nu trebuie neaparat schimbata. Acum, nu iti imagina ca in fiecare an imi schimb patul, dulapul sau mai stiu eu ce. Nu, insa mai fac mici achizitii, mici inlocuiri.

Cel mai mult imi place sa fac schimbari in decorarea locuintei in functie de sezon. Cum se schimba anotimpul, incep si eu sa lucrez la decor.


Schimbarile mele favorite se fac primavara. Iubesc primavara, ea fiind anotimpul meu preferat. Primavara, daca intri la mine in casa vei observa vaze cu flori naturale de primavara. Cel mai mult imi place liliacul. Pe langa faptul ca miroase incredibil de bine si arata incantator. Primavara aleg tot felul de elemente decorative cu flori si verdele este intotdeauna culoarea predominanta. Am draperii speciale pe care le folosesc in acest sezon, dar si lenjerii de pat.


Cand vine vara fac alte schimbari. Florile in mod categoric sunt de vara. Aici prefer foarte mult margaretele. Dintotdeauna mi-au placut margaretele. Asta nu inseamna ca nu am in casa si alte flori, cum ar fi craitele, gladiolele sau lavanda. In general, decorul din casa mea pe timp de vara este predominat de culori de impact, cum ar fi rosu, galben sau bleu. Vara schimb si draperiile din casa si optez pentru draperii mai deschise la culoare, pentru a proteja locuinta de patrunderea razelor solare.


Si toamna imi place foarte mult. In acest sezon folosesc flori de camp, frunze uscate si crizanteme. Si, nu de putine ori imi decorez spatiile cu vaze in care se afla crengute uscate. In privinta iernii, nu am prea multe de zis. Nu prea imi place acest anotimp, pentru ca nu imi place frigul. De multe ori pastrez pe timp de iarna decorul din timpul toamnei si nu fac prea mari schimbari in rest.


Daca si tie iti plac schimbarile, decoreaza-ti casa in functie de anotimp. Si, daca e momentul de o schimbare mai importanta pe site-ul MobiliCasa.ro gasesti mobila perfecta pentru locuinta ta.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1324,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu