AnaVasilescu.ro - Variety

Ceea ce merită să fie făcut, merită să fie făcut bine.

03022017 UleiFord 

Sunt soferita de 10 ani. Am facut destui de multi kilometri pana acum. Sunt foarte grijulie cu masina mea, desi nu este deloc noua. Stiu foarte bine ce consum are, cand ii expira rovinieta, asigurarea, tot ce tine de ea. Chiar ii sesizez si noile zgomote pe care le face si mereu ma duc fara programare la mecanic ca sa o ridice pe elevator.

Acum toate acestea mi se par uzuale si normale. Cu condusul nu este de gluma, iar cine se urca la volan trebuie sa fie constient ce raspundere isi asuma. Eu am facut scoala la indrumarea tatalui meu. Mi-a fost foarte greu, extrem de greu mai bine zis si nu o sa uit zilele in care evitam sa conduc pentru ca mi se parea mult prea greu, prea complicat. Acum ador, dar pot sa spun ca a fost un drum anevois.

Condusul este o relaxare, dar am gasit masina care mi se potriveste. Pana sa o am pe Kysulina, am mai avut doua masini, am condus chiar si masinile prietenelor, dar nici una nu e ca ea. Kysulina este un Ford Fiesta. Dragoste la prima vedere nu a fost, dar acum sunt extrem de multumita de ea. Chiar daca are ceva ani, de doua ori pe an cumpar ulei Ford. Am auzit destul versiuni referitoare la cati kilometri se schimba uleiul. Personal am ales varianta sa schimb uleiul la 10 0000 km, dupa ce am discutat cu doi mecanici.

Am destule peripetii cu aceasta masina. Privind in urma, vad gramada de probleme pe care le-am avut cu masina, dar de fiecare data am ales Ford piese originale. Nimic nu se compara cu un produs original si increderea pe care o ai cand apelezi la ce e mai bun, nu se poate egala. Siguranta este un sentiment minunat si asta e ce ne dorim in viata. Iti recomand pieseautomix.ro, ei au grija masina mea, iar eu le multumesc pe aceasta cale.

De putin timp am aflat de Ford Motorcraft. Aici gasesti servicii de calitate la preturi all-inclusive pentru autovehiculele Ford cu varsta de peste 4 ani. Exista 43 de centre auto disponibile pentru verificări de siguranţă: schimb ulei şi filtru ulei, schimb filtru aer, verificare puncte cheie şi diagnoză IDS iar manopera este inclusă. Pretul pentru toate acestea, pentru autoturisme, este de 319 lei, iar pentru autoutilitare 369 lei.

Atunci cand vrei sa ai siguranta, trebuie sa stii ca o poti obtine doar apeland la ce e mai bun.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1370,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu