AnaVasilescu.ro - Variety

Self-confidence is the best outfit

 10032017 ServiceAuto

Anul acesta se implinesc 10 ani de cand am permis. Acum rad cand imi aduc aminte de mine, de stilul meu de condus. Imi era frica de masina, volanul nu statea niciodata drept, piciorul il aveam tot timpul pe ambreiaj, tineam spatele drept incat in momentul in care ma dadeam jos, simteam dureri infernale asupra coloanei. Acestea sunt doar o mica parte din trecutul meu ca soferita - incepatoare. Partea mai putin placuta era aceea ca daca imi spunea cineva " femeia la volan " simteam cum iau foc, imediat.

Acum, privind in urma, le dau dreptate celor care o imi spuneau asa. Pe moment cuvintele lor ma demoralizau, dar pe urma ma gandeam ca doar de mine depinde sa mi se spuna in continuare asa sau sa din contra, sa primesc aprecieri. Astazi condusul a devenit o placere, o relaxare. Imi place sa conduc oriunde, catre orice destinatie. In drumurile mele am avut parte si momente mai putin placute. Dar, partea pozitiva a acestor lucruri este aceea ca m-au calit, am capatat si ma multa incredere in mine.

In urma cu ceva timp am vrut o mica escapada si am pornit catre prietena mea din Bucuresti. Orasul nu il cunosc deloc, GPS este co-echipierul meu de incredere alaturi de care as merge oriunde. Planul de acasa nu a coincis cu cel de la fata locului. Masinuta mea nu este una noua si uneori apar mici probleme. Acest lucru nu ma sperie pentru ca am vazut masini noi in service, dar una veche ca a mea. Am sunat un vechi prieten din orasul natal, mutat si el de asemenea in Bucuresti, si l-am intrebat de un service auto sector 3 Bucuresti. Asa cum ma asteptam, recomandarea primita a fost de exceptie.

Increderea pe care o ai in tine, atunci cand conduci si nu numai, te ajuta si in viata de zi cu zi. Cotrolul de sine te ajuta in situatii neprevazute. Atunci cand ai incredere in tine, vei reusi sa duci la indeplinire toate dorintele, planurile pe care ti le-ai propus. Ceea ce trebue sa stim cu totii este faptul ca incredere in sine nu este innascuta si nu depinde doar de educatia pe care am primit-o in copilarie. La baza ei stau experientele reale pe care o persoana le-a trait. Gandindu-ma la acest aspect, nici nu imi mai pare rau ca masina mi se stricase pentru ca datorita acelei experiente, increderea pe care o am in mine a mai trecut un test. Apeleaza cu incredere la f5auto.ro.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 619,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu