AnaVasilescu.ro - Variety

Este util mediul online in cautarea unui loc de munca?

 15032017 locuri de munca

Mediul online reprezinta fara nici o urma de indoiala mediul din care din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi ia informatiile de care au nevoie. Avand in vedere acest lucru este logic de ce unii dintre noi nu isi mai pot imagina viata fara accesul la mediul online. Datorita popularitatii de care se bucura mediul online din ce in ce mai multi angajatori aleg sa recruteze personal prin intermediul acestui mediu.

Acest lucru a contribuit la aparitia unui numar din ce in ce mai mare de site-uri care ofera locuri de munca in Cluj ori locuri de munca in Alba Iulia. Ca si in mediul real si in mediul online trebuie sa urmezi anumiti pasi pentru a putea sa iti gasesti locul de munca dorit cu ajutorul mediului online. Dintre acestia din punctul meu de vedere cei mai importanti sunt urmatorii:
- Crearea unui cv si a unei scrisori de intentie reprezinta primii pasi pe care trebuie sa ii faci in momentul in care accesezi mediul online cu scopul de ati gasi un loc de munca. Avand in vedere ca sunt multe site-uri care ofera aceasta posibilitate, parcurgerea acestui pas va fi foarte usor de realizat. In cazul in care vrei sa aplici pentru locuri de munca din domenii de activitate diferite recomand elaborarea mai multor cv-uri precum si a mai multor scrisori de intentie astfel incat fiecare dintre aceste doua documente sa evidentieze cat mai bine calitatile pe care le ai pentru domeniul de activitate pentru care aplici.
- Identificarea celor mai bune site-uri cu oferte de munca reprezinta urmatorul pas ce trebuie realizat. Accesarea acestora si setarea de alerte care sa te anunte in momentul in care apare un loc de munca conform nevoilor tale reprezinta de asemenea un alt pas ce trebuie parcurs in lupta ta pentru gasirea unui loc de munca.
- Nu in ultimul rand aplicarea online pentru locul de munca pe care doresti sa il ai este ultimul pas ce trebuie facut pentru a fi pe lista cu potentialii angajati. Pentru a avea o sansa in plus recomand in cazul in care este posibil si aplicarea in mediul real pentru locul de munca la care ai apelat in mediul virtual.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 789,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu