AnaVasilescu.ro - Variety

Rasfata-te si bucura-te alaturi de Behrens

 18032017 prosoape de baie

In urma cu cateva zile va spuneam desre gandul meu care ma insoteste de aproape un an de zile. Imi doresc sa fiu admisa la bursa Erasmus. Am vorbit cu multe persoane care au fost plecate si atunci cand stau cu ele de vorba, le vad cum retraiesc acele amintiri. Din pacate nicio persoana nu a plecat cu aceasta bursa de la specialitatea mea. Mai mult decat atat, nu cunosc pe nimeni care sa vrea sa mearga cu mine. Fiecare om trebuie sa isi ia propriile decizii si de aceea am refuzat cand mi s-a spus ca ar fi bine sa conving pe cineva sa mearga cu mine.

Bursa Erasmus este o experienta care ar trebui sa fie traita de cat mai multe persoane, este pacat ca multi studenti nu au curajul de a experimenta asa ceva. Aceasta a fost parerea generala a persoanelor pe care le-am intrebat despre aceasta bursa. Din fericire pentru mine am cunoscut si cateva persoane care au fost plecate la aceeasi facultate unde, in cazul in care mi se va aproba dosarul, voi pleca si eu - Klaipeda, Lituania. Mediul online mi-a oferit posibilitatea sa cunosc o persoana din Portugalia care este studenta Erasmus pe aceeasi specializare ca si mine, asistenta medicala, diferenta este aceea ca ea este acolo pe studi si eu ma voi duce pe plasament. Promit ca dupa aprobarea dosarului voi reveni cu mai multe detalii. Vreau sa ii multumesc acestei studente din Portugalia ca mi-a oferit multe informatii despre spiritul Erasmus. Mi-a dat chiar si linku-ul de la caminul unde se pare ca voi fi cazata. Nu ma astept sa gasesc acolo conditii ca la mama acasa, dar ma bucur ca pot sa plec la drum cu o idee, cu o imagine, cu ce voi gasi.

Tot de pe acel site am aflat ca prosoapele, in camin, se pot inchiria contra unei sume. Parerea mea este ca prosoapele sunt ca si periutele de dinti, nu se imprumuta. Eu prefer prosoapele din bumbac pentru ca simt cum ma rasfata, sunt fine, delicate, gingase. Pentru aceasta ocazie unica in viata mea m-am gandit sa imi cumpar ca este mai bun, imi doresc prosoape bumbac cu absortia superioara, eleganta si durabilitatea mare. Magazinul Behrens - Textile cu traditie raspunde cu promptitudine cerintelor mele, au o reputatie pentru excelenta cladita pe traditia de peste 180 de ani a produselor de calitate, serviciilor ireprosabile si o credinta de neclintit pentru autenticitate.
Rasfata-te si bucura-te alaturi de cei mai importanti producatori de textile din Marea Britanie.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  behrens
 812,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu