AnaVasilescu.ro - Variety

De ce este bine sa va montati un sistem de supraveghere

 19032017 KIT U.Smart java 940

Spargerile din locuinte s-au inmultit destul de mult in ultimii ani si aproape ca nu este un jurnal de stiri care sa nu relateze un astfel de incident. Insa nu numai casele particulare sunt vizate de catre hoti, ci si sediile de firme sau magazinele care par vulnerabile si nu sunt dotate macar cu un sistem de alarma. In aceste conditii, este necesar sa investiti in achizitia unui sistem de securitate.

Din fericire pentru dumneavoastra aveti la dispozitie acum o optiune foarte avantajoasa, din toate punctele de vedere: Seku sistem de supraveghere. Un astfel de sistem complet de supraveghere de la seku.ro, ce cuprinde camere de supraveghere, cabluri, conectori, sursa de alimentare, DVR si hard- disk este foarte accesibil oricui doreste sa isi asigure casa sau biroul, avand un pret rezonabil.
Exista o mare diferenta intre un sistem de supraveghere si un sistem de alarma. Sistemul de supraveghere are inclus in el si sistem de alarma (optional), dar in plus ofera posibilitatea de a monitoriza, atat vizual, cat si auditiv, un anumit perimetru. Camerele de supraveghere incluse intr-un astfel de sistem transmit si in acelasi timp inregistreaza si stocheaza imagini, iar dumneavoastra puteti vedea si chiar auzi, in timp real, ce se intampla in locuinta sau birou oricand si de oriunde.
Astfel puteti sta linistiti si fara griji ca cineva strain intra in locuinta sau ca o persoana neautorizata incearca sa umble prin lucrurile dumneavoastra, fara permisiune. Un astfel de sistem de supraveghere este foarte eficient si in cazul in care, sa spunem ca aveti angajata o persoana care sa faca periodic curatenie sau o bona pentru copii. Cu un astfel de sistem de supraveghere puteti, foarte bine, sa monitorizati toata activitatea care se desfasoara in locuinta in absenta dumneavoastra. Sistemele de supraveghere sunt foarte eficiente si atunci cand doriti sa vedeti ce fac de exemplu copii sau animalele de companie, atunci cand nu sunteti acasa si nu ii puteti supraveghea personal.
In cazul in care nu stiti care sistem de securitate este mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra, consultantii de la Seku va stau la dispozitie cu informatii suplimentare complete, cat si cu detalii tehnice, si va vor indruma pentru a putea face cea mai potrivita alegere.
Optional, daca doriti sa beneficiati de protectie suplimentara, de pe site-ul seku.ro puteti sa achizitionati si senzori de detectie pentru incendii, precum si sisteme de alarma sau interfoane pentru usa sau poarta.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 856,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu