AnaVasilescu.ro - Variety

Tipuri de carti de vizita

 20170321 carti de vizita

Cu totii am avut sau avem in portofel carti de vizita. Unii le primesc de la anumite evenimente, altii atunci cand se informeaza cu privire la anumite servicii, altii in tot felul de situatii.
Daca ai o afacere si inca nu ai carti de vizita, intra acum pe http://www.carti-vizita.org/ si comanda cartile de vizita potrivite pentru afacerea ta. Acest site apartine tipografiei Tipo Media si te va ajuta in realizarea cartilor de vizita dorite de tine. Daca modelele de aici nu te incanta, vezi cele disponibile la INKU (http://inku.ro/). INKU.ro este un site care apartine tot Tipo Media, insa aici vei gasi carti de vizita de lux. Site-ul este lansat de curand, dar te va uimi cu minunatele modele.

In privinta tipurilor de carti de vizita pe care le poti alege, mie imi vine in minte o clasificare a lor mai mult dupa forma, design, aspect.
In primul rand ma gandesc la cartile de vizita simple. Acestea sunt intalnite cel mai frecvent si nu atrag prin nimic deosebit. Ele sunt pur si simplu utile pentru a afla informatii necesare pentru atunci cand vrem sa luam legatura cu un anumit furnizor de bunuri si/sau servicii. Ele au o grafica simpla si sunt si cele mai accesibile din punct de vedere financiar.
Apoi, ma mai gandesc si la cartile de vizita tactile. Cele tactile sunt cele care starnesc interesul atunci cand sunt atinse. Au fie un scris in relief, fie sunt realizate din materiale mai deosebite, cum ar fi foitele de lemn sau fier.
Exista si carti de vizita multifunctionale. Ele sunt deosebit de utile. Pe langa faptul ca iti ofera informatiile standard care sunt oferite pe cartile de vizita, ele pot fi folosite ca si harti, cupoane de reduceri, lista de servicii, semne de carte, etc.
Si in final, nu pot sa nu ma gandesc la cartile de vizita extravagante. Aici poti opta pentru tot felul de idei mai iesite din comun – card USB, magneti de frigider, desfacator de sticle, etc. Daca ai o idee mai deosebita, nu-i rau sa o pui in practica. Acum, depinde mult si de serviciile pe care le oferi.
Tu ce carti de vizita ti-ai dori sa ai ? Orice idee poate fi pusa in practica cu ajutorul celor de la Tipo Media.

Avantajul de a avea prieteni diversi este acela ca mereu poti afla lucruri diverse si utile.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 589,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu