AnaVasilescu.ro - Variety

De ce mi-am mobilat casa cu ajutorul rafturilor din metal

 20170330 raftdinmetal

Atunci cand ne renovam locuinta parca mereu vrem sa facem ceva nou, ceva care sa ne transforme putin incaperile. Eu mi-am renovat de curand locuinta si am folosit rafturi metalice in detrimentul celor din PAL pe care le foloseam inainte.
Totul a pornit de la un raft metalic pe care l-am vazut intr-o zi in garaj. Un raft cumparat de la StoreExpert.ro. Mi-a placut cum se vedea si m-am gandit ca nu ar fi rau sa incerc ceva nou. Am cautat tot felul de idei pe Internet si mi-am dat seama de faptul ca ideea mea e chiar una buna si poate fi pusa in practica intr-o multime de feluri.

Atunci cand ne renovam locuinta parca mereu vrem sa facem ceva nou, ceva care sa ne transforme putin incaperile. Eu mi-am renovat de curand locuinta si am folosit rafturi metalice in detrimentul celor din PAL pe care le foloseam inainte.
Totul a pornit de la un <a href="/" title="raft metalic">raft metalic</a> pe care l-am vazut intr-o zi in garaj. Un raft cumparat de la StoreExpert.ro. Mi-a placut cum se vedea si m-am gandit ca nu ar fi rau sa incerc ceva nou. Am cautat tot felul de idei pe Internet si mi-am dat seama de faptul ca ideea mea e chiar una buna si poate fi pusa in practica intr-o multime de feluri.
M-am gandit bine si in final am optat pentru rafturi metalice in mai toate incaperile din locuinta mea. Iata de ce:
• Designul deosebit
Spuneam ca am cautat pe internet tot felul de idei. Mi-a placut cum arata si pe multe le-am pus in practica. Rafturile metalice au un design deosebit si ele pot fi intr-o multime de forme, dimensiuni si culori. In plus, imi creeaza senzatia de organizat si de mult spatiu.
• Rezistenta
Rafturile metalice sunt foarte rezistente. Pe langa faptul ca pot sustine o greutate destul de mare, ele sunt si rezistente in timp.
• Pret
Rafturile metalice nu sunt extrem de ieftine, dar nici scumpe. Pretul e unul acceptabil si eu cred ca se merita sa investesti in ceva de durata.
• Tendinte
Am observat ca rafturile metalice chiar sunt in trend. Nu sunt eu mare adepta a lucrurilor care sunt la moda, insa, le incerc daca se potrivesc cu gusturile mele. Si, de data aceasta s-au potrivit. Casa mea arata senzational si nu o zis doar eu, ci oricine imi calca pragul.
Inainte de a-mi mobila casa astfel eram de parere ca rafturile metalice de la StoreExpert.ro sau de la alte magazine sunt doar pentru depozite, magazine, etc. Nu m-as fi gandit ca ele pot fi atat de utile intr-o locuinta.
Mie imi place mult cum arata casa mea acum si ma bucur mult ca am avut o astfel de idee. Daca si tie iti plac rafturile metalice, nu mai sta pe ganduri.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 642,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu