AnaVasilescu.ro - Variety

Farmacia, un aliat

 20170401 Cum alegem o farmacie online ieftin

Mai sunt doua zile si implinesc 10 ani de cand lucrez si spun cu mana pe suflet ca a fost pasul care mi-a schimbat cursul vietii. Decizia de a lucra intr-un mediu sanitar a fost luata in scurt timp. Am invatat multe de cand sunt acolo, am asistat si la operatii, am lucrat si sub presiune si nu pot sa spun ca de fiecare data ma reactionat asa cum mi-ar fi placut.

Primul lucru care m-a socat a fost sa vad cate antibiotice, de care nu am auzit, se folosesc acum, iar cele pe care eu le stiam eu aproape ca sunt pe cale de disparitie. In acel moment am realizat cat de sanatoasa am fost de-a lungul anilor. Faptul ca romanii consuma foarte multe medicamente (in special antibiotice) fata de alte tari, nu mai este un mister pentru nimeni. Fapt care a dus la luarea deciziei ca antibioticele (plus alte medicamente) nu se vor mai elibera fara perscriptie medicala. Aceasta decizie nu m-a afectat deloc, ba chiar o priveam cu ochi buni. Chiar prieteni apropiati imi spun ca ei iau antibiotic la raceala si oricat de mult incerc eu sa le explic ca acest obicei este unul nociv, nu am sorti de izbanda.

Atunci cand mergem la o farmacie, trebuie sa stim ca angajatii de acolo urmeaza anumite reguli si trebuie sa ii tratam cu respect. Sunt constienta ca timpul este limitat si ca adeseori simtim ca nu ne ajunge, dar nimeni nu este vinovat pentru asa ceva. Farmaciile vin in sprijinul nostru si si-au deschis punct de lucru online. Ca orice concept nou, la inceput este privit cu scepticism. Pentru a aduce o lamurire medik-on.ro, ne invita la lectura.

Farmaciile online vin in intampinarea noastra cu preturi scazute, cu oferte lunare toate tentante, plus alte actiuni, promotii, preturi scazute sau discount-uri. Citind acestea m-am intrebat care e secretul lor. In cateva cuvinte poti spune ca retea este: un managementului eficient pe care il practica, dorinței de a veni în întâmpinarea clienților, dorinta de a oferi o experiență de cumpărături plăcută și convenabilă online plus cu posibilitatea de a primi produsele dorite direct acasa.

Astfea fiind spune, atuci cand ai mai multe optiuni, durerea devine mai usor de suportat, nu ?

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 639,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu