AnaVasilescu.ro - Variety

Salveaza un stejar, cumpara o usa Palladio!

 20170411 palladio

Exista usi de exterior si exista usi exterior premium! Mai exact exista usile Palladio, care efectiv reusesc sa schimbe total viziunea oamenilor asupra a ceea ce inseamna usile de exterior! Pentru ca aceste usi sunt extrem de frumoase, elegante si sigure! Fabricate in Irlanda, respectand cele mai drastice sisteme de calitate impuse, usile Palladio se deosebesc de usile clasice de exterior prin foarte multe caracteristici.

Sub sloganul: “Salveaza un stejar, cumpara o usa Palladio!” producatorii acestor usi (care au muncit la acest proiect si la prototip timp de 10 ani!) au lansat o colectie cu adevarat impresionanta de astfel de produse, ce sunt disponibila intr-o gama coloristica variata, respectiv zece nuante diferite, care respecta si redau exact granulatia lemnului de stejar. Usile Palladio, fabricate pe o structura monococa dintr-un material composit deosebit, cu fibra de sticla, sunt matritate pe usi confectionate din lemn masiv de stejar, reproducand astfel fidel aspectul lor.
Toate modelele de usi Palladio sunt extrem de elegante, iar clientii pot opta pentru o usa simpla sau pentru una cu insertii de sticla. Sticla folosita pentru usi este triplu stratificata si foloseste tehnica termopan pentru o izolatie cat mai buna. La exterior, pe ambele fete ale usii este geam transparent, securizat, cu grosime de 4 milimetri, iar la mijloc este inserat geamul cu model, care aminteste de vitralii si sporeste frumusetea intregii usi. Clientii pot alege design-ul geamului din mijloc din peste o suta de modele diferite. Geamul ornamental nu este expus factorilor externi, astfel incat isi va pastra intact aspectul. De altfel, datorita tratamentului special primit de catre usile Palladio, si acestea isi vor pastra aspectul neschimbat: usile nu se decoloreaza de la razele soarelui sau de la intemperii si nici nu se zgarie.
Si cand vine vorba de izolatie o usa exterior Palladio reuseste sa dea clasa altor tipuri de usi! In primul rand, toate usile Palladio au un dublu prag antifurtuna, care impiedica patrunderea aerului sau a umezelii, chiar si in conditii meteo extreme. Apoi, usile Palladio au incorporate garnituri speciale si sunt dublu faltuite, astfel incat coeficientul final de transfer termic al acestora este de 0,98.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 958,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu