AnaVasilescu.ro - Variety

Avantaje ale instalarii unei solutii ac multisplit

 20170426 aerconditionat

Solutiile de climatizare care se inscriu in categoria multi split reprezinta aparate sau sisteme aparate de aer conditionat care detin in componenta lor mai multe unitati interioare racordate la o singura unitate exterioara.  Acestea sunt deosebit de practice atat in domeniul rezidential, cat si comercial. In ultimul caz, este preferabil ca unitatile exterioare sa fie in numar cat mai restrans, avand in vedere considerentele de ordin tehnico-economic si pe cele estetice.

Sistemele multisplit ofera multiple beneficii. In primul rand, aveti avantajul unor varii posibilitati de configurare, in functie de proiectul personal. Acest lucru inseamna implicit si ca puteti alege tipuri diferite de unitati interioare, de la split-uri de perete si casete de tavan, pana la duct-uri si aer conditionat convertibil de podea/tavan etc.
Este important ca unitatea interna sa dispuna de puterea suficienta pentru a intampina necesitatile de frig, respectiv caldura pentru suprafata vizata. De regula, pentru climatizarea unui dormitor, puterea de 9000 BTU poate fi suficienta, dar daca incaperea este chiar mai mica, o capacitate de 7000 BTU este mai potrivita. Capacitatea unitatii externe se alege, asadar, tinandu-se cont si de puterile unitatilor interne montate. In acest mod, aveti sanse sporite sa dispuneti de o economie de energie considerabila, fapt ce se va reflecta ulterior prin plata unor facturi mai reduse la curent.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 616,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu