AnaVasilescu.ro - Variety

De ce sa utilizezi anvelope Goodyear Wrangler HP All Weather pe tot parcursul anului

 20170426 anvelope

Modelul de anvelope all season Goodyear Wrangler HP All Weather a fost conceput in vederea dotarii de vehicule tip turisme si 4x4 pe intreaga durata a anului. Exista pareri potrivit carora nu ar trebui sa folosim iarna decat anvelope specializate. Acest mit este dezmintit de bunele performante ale liniei mixte proiectate de Goodyear, prin testele efectuate de  autoritati in domeniu precum ADAC, TUV etc., la fel cum s-a intamplat si in cazul gamei Michelin CrossClimate ce a obtinut certificarea 3PMSF pentru rularea fiabila, in siguranta pe suprafete pline de zapada.

Revenind la vedeta articolului de fata, anvelopa Wrangler HP, trebuie sa stiti ca tehnologiile implementate (de exemplu: SmartTRED), rod al unei experiente indelungate in domeniu, asigura o adaptare buna la orice conditii meteo. Banda de cauciuc a fost optimizata cu caneluri late, adanci ce servesc la reducerea pericolului de acvaplanare, in timp ce blocurile cu design special au rol in diminuarea zgomotului din timpul deplasarii.
Concret, daca montati anvelope 235/70R16 Goodyear WRL HP, veti experimenta calatorii fiabile si confortabile atat in mediul urban, cat si la parcurgerea unor distante lungi. Aceste cauciucuri pentru turisme contin marcajul MS, care le recomanda inclusiv pentru rularea pe carosabil acoperit de noroi. In plus, permit atingerea unui nivel excelent de aderenta si pe teren accidentat.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 537,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu